Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αν δε μιλούσε στο κινητό θα είχε σκάσει το βλήμα πάνω του... Έτσι έγινε ο «βομβαρδισμός» κοπαδιού στον Βόλο!

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε πεδίο βολής στις Γλαφυρές Μαγνη...





Ένα ασυνήθιστο περιστατικό που λίγο έλειψε να εξελιχθεί σε τραγωδία, σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης σε πεδίο βολής στις Γλαφυρές Μαγνησίας, όπου εδώ και λίγες μέρες πραγματοποιείται μεγάλη στρατιωτική άσκηση με πραγματικά πυρά της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών.

Συγκεκριμένα, στρατιωτικό βλήμα έπεσε σε σημείο, όπου 40χρονος κτηνοτρόφος έβοσκε τα γίδια του με αποτέλεσμα επτά από αυτά να σκοτωθούν και τα υπόλοιπα να το σκάσουν τρομαγμένα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο στρατός διερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό, καθώς το βλήμα έσκασε αρκετά χιλιόμετρα εκτός του πεδίου βολής στον βοσκότοπο «Μεγαβούνι». 

Αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον κτηνοτρόφο, ήταν το βλήμα να περάσει σφυρίζοντας μερικά μέτρα δίπλα του και τελικά να σκάσει σε απόσταση περίπου 70 μέτρων. Έτσι από τα θραύσματα βρήκαν ακαριαίο θάνατο επτά γίδια που έβοσκαν στο σημείο, τα υπόλοιπα εξαφανίστηκαν με τον κτηνοτρόφο να σώζεται λόγω του κινητού. Ο βοσκός μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο και είχε απομακρυνθεί λίγο από την περιοχή με αποτέλεσμα να γλιτώσει τη ζωή του.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.