Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Σμύρνη: Αναβλήθηκε η δίκη του 22χρονου σάτυρου, που τον ψάχνουν και γιαν βιασμό.

Η δίκη του 22χρονου επιδειξία έμεινε εκτός πινακίου των υποθέσεων που θα εκδικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, καθώς τα μ...





Η δίκη του 22χρονου επιδειξία έμεινε εκτός πινακίου των υποθέσεων που θα εκδικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, καθώς τα μέτρα για τον κορονοϊό επιβάλλουν τη διεξαγωγή δικών που αφορούν κρατούμενους κατηγορούμενους.

Η δίκη για την υπόθεση, που είχε οριστεί για σήμερα έπειτα από αναβολή, αποσύρθηκε από το πινάκιο και η διεξαγωγή της θα οριστεί σε άλλο χρόνο.

Ο 22χρονος φοιτητής κατηγορείται για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, αδίκημα που -σύμφωνα με τη δικογραφία- στρέφεται κατά τεσσάρων γυναικών με τελευταίο περιστατικό αυτό που έλαβε χώρα στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τετάρτης 5 Μαΐου.

Σε βάρος του 22χρονου έχει σχηματιστεί και δεύτερη δικογραφία έπειτα από καταγγελία συνομήλικής του για κατηγορία σε βαθμό κακουργήματος. Ο φοιτητής έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στις αστυνομικές Αρχές, που με εισαγγελική εντολή ερευνούν την υπόθεση, ως ύποπτος για απόπειρα βιασμού. Η υπόθεση αφορά περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του 2020 στην είσοδο της πολυκατοικίας που μένει η καταγγέλλουσα, για το οποίο είχε σχηματιστεί δικογραφία κατά αγνώστου δράστη ύστερα από καταγγελία της παθούσας. Η 22χρονη αναγνώρισε τον καταγγελλόμενο μετά το περιστατικό στη Νέα Σμύρνη.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ - ΜΠΕ

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.