Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γλυκά Νερά... Σοκάρουν οι λεπτομέρειες: Σπαστά Ελληνικά οι ληστές που βασάνισαν την 20χρονη κοπέλα πριν την σκοτώσουν και κρέμασαν το σκυλί της οικογένειας - Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος

Σοκ προκαλεί η αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγούλη 10, με θύμα μία 20χρο...




Σοκ προκαλεί η αιματηρή ληστεία που σημειώθηκε σε διώροφη κατοικία στα Γλυκά Νερά και συγκεκριμένα στην οδό Παναγούλη 10, με θύμα μία 20χρονη γυναίκα την οποία στραγγάλισαν αδίστακτοι ληστές ενώ μέσα στο σπίτι ήταν ο σύζυγος και το 11 μηνών παιδί τους.

Η 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, μέσα στη σοφίτα της μεζονέτας, ενώ στην κρεβατοκάμαρα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο 32χρονος σύζυγός της. Οι δράστες σκότωσαν και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας.

Τα μέχρι τώρα στοιχεία, δείχνουν ο θάνατος της γυναίκας προήλθε από στραγγαλισμό, ενώ μέσα στην κούνια τους, στο σπίτι βρισκόταν και το 11 μηνών μωρό του ζευγαριού. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο σύζυγος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, ενώ η γυναίκα που έπεσε θύμα των αδίστακτων ληστών είναι Βρετανίδα.

Πώς έγινε η ληστεία

Κίνητρο των δραστών, όπως όλα δείχνουν, ήταν η ληστεία του σπιτιού, ενώ οι δράστες εισέβαλαν στην οικία από ένα παραθυράκι στο ισόγειο.

Η γυναίκα βρέθηκε στη σοφίτα του σπιτιού και πλάι της υπήρχε ένα μαξιλάρι, με το οποίο ενδεχομένως τη στραγγάλισαν οι ληστές.

Ο σύζυγός της ήταν δεμένος στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού και το μωρό βρισκόταν στην κούνια του.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δράστες βασάνισαν το ζευγάρι για να τους αποκαλύψουν πού υπήρχαν χρήματα και κοσμήματα στο σπίτι.

Στον εξωτερικό χώρο της οικίας βρέθηκε κρεμασμένο και το σκυλί
της οικογένειας.

Ο σύζυγος είπε στην αστυνομία ότι οι δράστες ήταν τρεις και μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 4 και ένα άτομο ήταν απέξω και κρατούσε τσίλιες.

Αρπαξαν 15.000 ευρώ και κοσμήματα αξίας 10-15.000 ευρώ και έφυγαν.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.