Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορονοϊός: 2093 νέα κρούσματα σήμερα 05/05 στην Ελλάδα... 765 οι διασωληνωμένοι - 96 νεκροί σε 24 ώρες

Κι ενώ η χώρα έχει μπει σε τροχιά «επανόδου» στην κανονικότητα, ο κορονοϊός μας θυμίζει καθημερινά πως εξακολουθεί να… υπάρχει ανάμεσά μας. ...





Κι ενώ η χώρα έχει μπει σε τροχιά «επανόδου» στην κανονικότητα, ο κορονοϊός μας θυμίζει καθημερινά πως εξακολουθεί να… υπάρχει ανάμεσά μας.

Έτσι και σήμερα, Τετάρτη 05.05.2021, ο ΕΟΔΥ ενημερώνει για το πόσα νέα κρούσματα «γέννησε» ο κορονοϊός στην Ελλάδα τις τελευταίες 24 ώρες, για το πόσοι συμπολίτες μας χάθηκαν αλλά και για το πόσοι δίνουν την μάχη διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 2.093, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 352.027 (ημερήσια μεταβολή +0.6%), εκ των οποίων 51.3% άνδρες.


Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 44 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 865 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

To Rt για την επικράτεια εκτιμάται σε 0.96 (95%Crl: 0.37 – 1.43)


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.