Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κυνηγοί παιδόφιλων: Ξέσπασε σε κλάματα φοιτητής που νόμιζε ότι θα συναντούσε 14χρονη για σεξ... Οι ικεσίες και οι… διαπραγματεύσεις

Είναι η στιγμή που ένας φοιτητής, ο οποίος νόμιζε πως θα συναντούσε μια 14χρονη για σεξ, ξεσπά σε κλάματα και παρακαλάει να τον αφήσουν να ...





Είναι η στιγμή που ένας φοιτητής, ο οποίος νόμιζε πως θα συναντούσε μια 14χρονη για σεξ, ξεσπά σε κλάματα και παρακαλάει να τον αφήσουν να φύγει οι κυνηγοί παιδόφιλων που τον έχουν πιάσει.

Ο Minesh Patel βρέθηκε αντιμέτωπος με μέλη της ομάδας «Φύλακες του Βορρά» (Guardians of the North) και μάλιστα προσφέρθηκε να εργαστεί για εκείνους τσάμπα, σε μια παράξενη προσπάθεια να τους πείσει να τον αφήσουν ελεύθερο, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Ο 27χρονος συνομιλούσε στο WhatsApp με κάποιον που νόμιζε ότι ήταν ένα παιδί. Το παιδί αυτό όμως δεν υπήρχε και ήταν στην πραγματικότητα μια επικοινωνία με κυνηγούς παιδόφιλων, που παρίσταναν ότι ήταν το μικρό κορίτσι.

Ο Ινδός φοιτητής που ζει στο Λονδίνο συνελήφθη και εμφανίστηκε χθες ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου, όπου δήλωσε ένοχος στην κατηγορία ότι προσπάθησε να κάνει σεξ με παιδί.

Ο Patel καταδικάστηκε σε φυλάκιση 28 μηνών και το όνομά του θα μπει στη λίστα με τους σεξουαλικούς παραβάτες.

Ο νεαρός άντρας πήγαινε να συναντήσει το «κορίτσι» αλλά στη διαδρομή ήρθε αντιμέτωπος με τους κυνηγούς παιδόφιλων, οι οποίοι κατέγραψαν τις αντιδράσεις του. «Σε παρακαλώ κύριε» ακούγεται να λέει ο 27χρονος στο βίντεο, ο οποίος λέει ακόμη πως «έχει καλό παρελθόν» στη χώρα του την Ινδία και ότι είναι «νέος» σε αυτή τη χώρα ως φοιτητής.

Ένας από τους κυνηγούς παιδόφιλων του λέει: «Οι σπουδές σου τελειώνουν τώρα, δεν θα σου επιτραπεί να σπουδάσεις εγκληματολογία. Οι σπουδές σου θα τερματιστούν».

«Μπορώ να δουλέψω για σένα δωρεάν», σημειώνει ο Patel, ενώ το μέλος της ομάδας απαντά: «Όχι δεν μπορείς να δουλέψεις για εμάς δωρεάν».

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το είπες αυτό», λέει ένα άλλο μέλος της ομάδας.




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.