Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μπες μέσα τώρα»! Σοκ στην Ραφήνα με απόπειρα αρπαγής 13χρονης! Βρέθηκαν υπνωτικά χάπια στο όχημα του επίδοξου απαγωγέα

Μια τρομακτική ιστορία απόπειρας αρπαγής ανήλικης στη Ραφήνα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Δράστης ένας 45χρονος Έλληνας ο οποίος προσπ...





Μια τρομακτική ιστορία απόπειρας αρπαγής ανήλικης στη Ραφήνα έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Δράστης ένας 45χρονος Έλληνας ο οποίος προσπάθησε να παρασύρει στο όχημά του μια ανήλικη. Η ώριμη όμως αντίδραση του κοριτσιού την έσωσε από τα χειρότερα. Έντονος προβληματισμός επικρατεί από το γεγονός ότι στο όχημα του συλληφθέντα βρέθηκαν υπνωτικά χάπια. Φόβοι ότι θα τα χορηγούσε στην ανήλικη εάν την έπειθε να μπει στο αυτοκίνητο…

Ραφήνα: Την πλησίασε όταν έκανε ποδήλατο

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό σημείο της Ραφήνας εκεί όπου 13χρονη έκανε ποδήλατο. Ο 45χρονος σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr πλησίασε με το όχημά του την ανήλικη και άρχισε να την παρενοχλεί λεκτικά.

«Μπες μέσα στο αυτοκίνητο να σε πάω εγώ» ήταν κάποιες από τις κουβέντες ενώ σε άλλο σημείο φαίνεται να είπε «είναι νύχτα και επικίνδυνα να κυκλοφορείς μόνη σου». Η αντίδραση όμως της 13χρονης ήταν αρνητική και συνέχισε να κάνει ποδήλατο προσπαθώντας ταυτόχρονα να αποφύγει τον 45χρονο.

Εκείνος όμως ήταν ιδιαίτερα επίμονος και για αρκετά μέτρα ακολουθούσε την ανήλικη η οποία συνέχισε να του απαντά αρνητικά. Ο άνδρας όμως ήταν αποφασισμένος να βάλει την ανήλικη στο αυτοκίνητό του και φρέναρε απότομα μπροστά της βγαίνοντας από το όχημα.

«Μπες μέσα τώρα» είπε με αγριεμένη φωνή στην 13χρονη με την ανήλικη να τρομάζει και να αρχίζει να φωνάζει. Πολίτες που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο άκουσαν τις φωνές της μαθήτριας με τον 45χρονο να αντιλαμβάνεται ότι πλέον τον έχουν δει γονείς που βρίσκονται στην περιοχή. Αμέσως μπήκε στο όχημα και πάτησε το γκάζι πριν εξαφανιστεί στα στενά της περιοχής.

Τον εντόπισαν και βρήκαν χάπια στο όχημα

Παρά το γεγονός ότι ο 45χρονος κατάφερε να διαφύγει από το σημείο οι πολίτες που είχαν δει το αυτοκίνητο έδωσαν σημαντικά στοιχεία για να καταφέρουν οι αστυνομικοί να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Όταν τον οδήγησαν στο Τμήμα διαπίστωσαν πως πρόκειται για άτομο το οποίο έχει απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις απάτης καθώς παρουσιάζονταν σε πολίτες στην Ραφήνα ως λογιστής εξαπατώντας τους και αρπάζοντάς τους χρήματα.

Αυτό που τους σόκαρε είναι ότι μέσα στο όχημα βρέθηκαν υπνωτικά χάπια τα οποία κάνεις δεν μπορεί να ξέρει εάν θα προσπαθούσε να τα δώσει στην 13χρονη αν την έπειθε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Απόπειρα αρπαγής

Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα που του άσκησε δίωξη εκτός από παρενόχληση ανήλικου αλλά και για απόπειρα αρπάγης παιδιού. Αυτό που θα εξετάσουν πολύ σοβαρά οι Αρχές είναι εάν ο συγκεκριμένος άνδρας έχει προσπαθήσει να αρπάξει και άλλα παιδιά στο παρελθόν ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.