Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ραφήνα: Πώς περιέγραψε η 13χρονη τα 20 λεπτά του τρόμου - «Προσπάθησε να με ανεβάσει στο αυτοκίνητο»

Για όλα όσα έζησε το βράδυ της Παρασκευής, για τα λεπτά του τρόμου, σε πολυσύχναστη περιοχή της Ραφήνας μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας στο...





Για όλα όσα έζησε το βράδυ της Παρασκευής, για τα λεπτά του τρόμου, σε πολυσύχναστη περιοχή της Ραφήνας μίλησε το απόγευμα της Δευτέρας στο Mega η 13χρονη που ήταν με το ποδήλατο της και ένας 45χρονος άνδρας αποπειράθηκε να την αρπάξει. «Κατέβαινα την Αραφήνος και με απειλούσε στην ουσία να μπω μέσα στο αμάξι του να με πάει σπίτι. Στην ουσία αυτό έγινε», δήλωσε το κορίτσι και πρόσθεσε: «Μου έλεγε να μπω μέσα, αυτό. Στην αρχή μου είπε "γεια σου κούκλα τι κάνεις;". Ήταν 20 λεπτά που ήμουν εδώ πέρα και από δίπλα από το αμάξι».

Στο Mega μίλησε και ο πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του γυμνασίου, στο οποίο πηγαίνει η 13χρονη. Ο Κώστας Μπίκας υποστήριξε, μάλιστα, πως ο 45χρονος «είναι της περιοχής ο άνθρωπος, δυστυχώς».

«Μας θλίβει το γεγονός. Είναι σοκαριστικό οπουδήποτε γίνεται», είπε ακόμη ο κ. Μπίκας, ο οποίος έκανε λόγο και για άλλα περιστατικό με τον ίδιο δράστη. «Μου είπαν τώρα για 1-2 περιστατικά πίσω από την πλατεία. Η Ραφήνα είναι μια ήσυχη περιοχή. Για άσπρο αυτοκίνητο δεν έχω ξανακούσει. Η κοπέλα μου είπαν το είχε ξαναδεί. Τον είδε και τον γνώρισε», είπε και πρόσθεσε: «Είναι συμμαθήτρια του μικρού μου γιου. Για το κορίτσι μου το είπε ο γιος μου».

Ο ρόλος ενός ζευγαριού στον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου

Το κορίτσι είναι ακόμα σε σοκ. Δεν είναι η πρώτη φορά, που προσπάθησε, ο συγκεκριμένος άνθρωπος να την προσεγγίσει. Εκείνο το βράδυ όμως, λίγο έλειψε να την εγκλωβίσει και θα τα κατάφερνε εάν δεν άκουγε τις φωνές του κοριτσιού ένα ζευγάρι που πέρναγε τυχαία από το σημείο και έτρεξε να την βοηθήσει.

«Επέστρεφα στο σπίτι μου με το ποδήλατο. Με πλησίασε ένα λευκό όχημα στο οποίο επέβαινε άνδρας. Με ακολούθησε. Αποπειράθηκε να με ανεβάσει στο όχημα. Δεν τα κατάφερε και εγώ ξέφυγα», είπε η 13χρονη που φαίνεται πως γλίτωσε χάρη στην άμεση αντίδραση του ζευγαριού που βρέθηκε να περπατά τυχαία στον δρόμο. Ήταν ένα ζευγάρι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα από την ΕΛ.ΑΣ. που βρήκε το περιβόητο λευκό αυτοκίνητο στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην περιοχή της Παλλήνης και πέρασε χειροπέδες στον άνδρα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα όπου του ασκήθηκε δίωξη για παρενόχληση ανήλικου και για απόπειρα αρπαγής παιδιού. Επίσης, ερευνάται αν έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί στη δημοσιότητα η φωτογραφία του.

Ο 48χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις αρχές ,για απάτες στην περιοχή, καθώς παρουσιαζόταν ως λογιστής και αποσπούσε χρήματα από ανυποψίαστους πολίτες.

Σοκαριστικές μαρτυρίες συμμαθητών

Εξίσου σοκαριστικές είναι οι μαρτυρίες των συμμαθητών του 13χρονου κοριτσιού, που λίγο έλειψε να πέσει στα χέρια του δράστη. "Την απειλούσε πως θα την τρακάρει με το αυτοκίνητο" δήλωσε ένας συμμαθητής, περιγράφοντας τον θυμό του 48χρονου όταν κατάλαβε πως δεν θα μπορέσει να πείσει την ανήλικη να μπει στο όχημα. "Θες να σε πάω κάπου κούκλα;" φέρεται να της είπε αρχικά, σύμφωνα με τον ίδιο συμμαθητή, με το κορίτσι να αρνείται. Στη συνέχεια την ακολούθησε και τη ρώτησε "πας να κοιμηθείς;".

Άλλες δύο συμμαθήτριες του θύματος επιβεβαίωσαν ότι έβλεπε συχνά τον τελευταίο καιρό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που την ακολούθησε ενώ επέστρεφε σπίτι με το ποδήλατο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.