Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά: Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 11χρονης Ιωάννας - Τα νέα στοιχεία και οι μαρτυρίες

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της 11χρονης Ιωάννας, η οποία βρέθηκε νεκρή, στα Χανιά, το απόγευμ...





Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως σχετικά με την υπόθεση της 11χρονης Ιωάννας, η οποία βρέθηκε νεκρή, στα Χανιά, το απόγευμα της Τετάρτης. Η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι της νωρίς το προηγούμενο βράδυ, για να πάει μία βόλτα, σύμφωνα με τη μητέρα της, αλλά δεν επέστρεψε σπίτι της. 

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε επισήμως στις αστυνομικές αρχές το πρωί της Τετάρτης και λίγες ώρες αργότερα το κορίτσι βρέθηκε νεκρό, στη βραχώδη παραλία των Αγίων Αποστόλων. Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, ο ιατροδικαστής αλλά και η αστυνομία έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ θα προσπαθήσουν να απαντήσουν τα βασανιστικά ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με τις συνθήκες του τραγικού θανάτου του κοριτσιού.

Είναι πιθανόν οι απαντήσεις να κρύβονται στα μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο της 11χρονης, το οποίο όμως έχει εξαφανιστεί, αφού σύμφωνα με την αστυνομία, κάποιος το έκλεψε πριν εντοπιστεί το άψυχο σώμα του κοριτσιού. Αντίθετα, η τσάντα με τα πράγματα που είχε αγοράσει από το σούπερ μάρκετ αλλά τα ακουστικά της με τα οποία άκουγε μουσική βρέθηκαν κοντά στο σημείο από το οποίο φαίνεται πως έπεσε στα βράχια. 

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, πριν από 1,5 χρόνο, η Ιωάννα είχε δει με τα μάτια της τον πατέρα της να χτυπάει τη δασκάλα της. Τότε, γονείς και εκπαιδευτικοί είχαν κλείσει το σχολείο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και όλοι είχαν παραστεί στη δίκη του πατέρα του κοριτσιού, ο οποίος είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης, αλλά στον 1,5 χρόνο βγήκε και προσπάθησε να φτιάξει τη σχέση του με τα παιδιά του.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία, αλλά και οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης και εξετάζουν όλα τα υπόλοιπα ενδεχόμενα. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, οι αρχές ψάχνουν τώρα εάν πρόκειται για δυστύχημα ή αν υπήρχε κάτι άλλο στο μυαλό του παιδιού, που έγινε πράξη. Πάντως, υπάρχουν δύο τουλάχιστον μαρτυρίες που αναφέρουν ότι είδαν την 11χρονη να περιφέρεται στο σημείο και να δείχνει αποφασισμένη να πάει προς τα εκεί. Ερώτημα αποτελεί, εξάλλου, το γιατί καθυστέρησε να δηλωθεί επίσημα η εξαφάνιση του κοριτσιού στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με το mega, όταν το πρωί της Τετάρτης οι ιθύνοντες του σχολείου επικοινώνησαν με την οικογένεια για να ρωτήσουν τον λόγο που το κορίτσι δεν πήγε στο σχολείο μαζί με τα άλλα δύο αδέλφια του, πήραν την απάντηση ότι αισθανόταν αδιαθεσία. Αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή, ωστόσο, από την αυτοψία που έγινε χθες στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η 11χρονη, δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη ότι σύρθηκε στο γκρεμό, ενώ η πτώση της στα βράχια ήταν κάθετη. Το παιδί έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, δεν υπάρχουν όμως ενδείξεις ότι ασκήθηκε βία ή σημάδια που να αποδεικνύουν πάλη, γι' αυτό και οι αρχές έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Οι έρευνες για την υπόθεση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ αναμένεται να γίνει και άρση του απορρήτου για το κινητό τηλέφωνο της 11χρονης.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.