Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θρήνος στα Χανιά: Σήμερα η κηδεία της 11χρονης - Τι είπε η γιαγιά της στους αστυνομικούς - ΒΙΝΤΕΟ με την μητέρα της Ιωάννας...

Η Κρήτη θρηνεί για τον θάνατο της 11χρονης που εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, μόλις 15 λεπτά μακριά από ...


Η Κρήτη θρηνεί για τον θάνατο της 11χρονης που εντοπίστηκε σε βραχώδες σημείο στην παραλία των Αγίων Αποστόλων, μόλις 15 λεπτά μακριά από το σπίτι της. Σήμερα στις 4 μ.μ. συγγενείς και φίλοι αναμένεται να της πουν το τελευταίο αντίο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το κορίτσι μάλλον έπεσε από μεγάλο ύψος, από έναν βράχο που το ύψος υπολογίζεται στα 10 με 12 μέτρα. Το σημείο όπου βρέθηκε είναι απόκρημνο, ενώ όπως φαίνεται στα πλάνα πίσω είναι η παραλία των Αγίων Αποστόλων που συνήθως είναι πολυσύχναστη.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας τόσο από την Αστυνομία όσο και από τον ιατροδικαστή. Εντός της ημέρας αναμένεται και το πόρισμα. Σύμφωνα με το MEGA εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος της 11χρονης να ήταν ατύχημα ή όχι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο της τραγωδίας έφτασε χθες η γιαγιά της Ιωάννας, καθώς ήταν η πρώτη που ενημερώθηκε και όπως φέρεται να έχει καταθέσει στους αστυνομικούς, το τελευταίο διάστημα υπήρχαν κάποιες εντάσεις, όχι όμως κάτι που δεν συμβαίνει σε μια οικογένεια.

«Το παιδί μου τώρα έχει γίνει ένας άγγελος και από εκεί ψηλά που βρίσκεται θα με προστατεύει» λέει αρχικά η μητέρα της 11χρονης Ιωάννας στην εκπομπή T Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha και περιέγραψε τα εφιαλτικά γεγονότα των τελευταίων ημερών. Από τη στιγμή που η κόρη της εξαφανίστηκε μέχρι την ώρα που εντοπίστηκε νεκρή από πυροσβέστη.

«Το παιδί έφυγε για μια βόλτα το βράδυ της Τετάρτης και όταν άρχισαν να περνούν οι ώρες βγήκα για να την ψάξω. Την έπαιρνα τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσε. Δεν ήταν κλειστό και έτσι πίστευα πως η Ιωάννα βρισκόταν κάπου και το είχε στο αθόρυβο. Επέστρεψα κάποια στιγμή σπίτι καθώς πίστευα πως η Ιωάννα θα είχε γυρίσει. Την επόμενη μέρα το πρωί πήγα στην αστυνομία και δήλωσα την εξαφάνιση»


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.