Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χανιά – Συγκλονίζει ο πατέρας της 11χρονης Ιωάννας: «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου»

Το τελευταίο αντίο στην 11χρονη Ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή σε βράχια στα Χανιά της Κρήτης, είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/5) η οικογένεια...




Το τελευταίο αντίο στην 11χρονη Ιωάννα, που βρέθηκε νεκρή σε βράχια στα Χανιά της Κρήτης, είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης (27/5) η οικογένεια και οι συγγενείς της. Την αποχαιρέτησαν για πάντα και την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία στο Μουζουρά Ακρωτηρίου.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, συνοδεία αστυνομικών και μόλις δέκα λεπτά πριν από το τέλος της κηδείας της 11χρονης κόρης της, έφτασε η μητέρα της στην εκκλησία προκειμένου να αποχαιρετήσει το κοριτσάκι της. 

Τραγική φιγούρα και ο πατέρας της, ο οποίος έδειχνε να μην μπορεί να πιστέψει ότι η 11χρονη Ιωάννα έφυγε για πάντα. «Θα φέρω ένα κρεβατάκι να κοιμάμαι εδώ δίπλα σου» μονολογούσε μέσα στους λυγμούς του.

Ο κόσμος που βρέθηκε στην κηδεία του κοριτσιού κρατούσε λευκά λουλούδια ενώ επικρατούσε βουβός πόνος στο τελευταίο αντίο, όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

Το παρών στην κηδεία της 11χρονης, σύμφωνα με το creta24, έδωσαν και εκπρόσωποι από το “Χαμόγελο του παιδιού”.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.