Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο Μπαχτσελί ζητά ενεργοποίηση των S-400 επειδή ο Μπάιντεν αναγνώρισε τη γενοκτονία των Αρμενίων

Ο ηγέτης του κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης (MHP) της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να θέσει σε λειτουργική ετοιμ...





Ο ηγέτης του κόμματος Εθνικιστικής Κίνησης (MHP) της Τουρκίας, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, κάλεσε σήμερα την κυβέρνηση να θέσει σε λειτουργική ετοιμότητα τα ρωσικά συστήματα αεροπορικής άμυνας S-400, ως απάντηση στην απόφαση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν να αναγνωρίσει επίσημα την σφαγή των Αρμενίων το 1915 από την Οθωμανική Αυτοκρατορία ως γενοκτονία.

«Σύμφωνα με το άρθρο 11 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, ο Μπάιντεν διέπραξε ένα έγκλημα υποκίνησης μίσους. Σε απάντηση, το πρώτο μας καθήκον θα πρέπει να είναι να ενεργοποιήσουμε τους S-400 και να απαιτήσουμε επιστροφή χρημάτων για τα αμερικανικά μαχητικά F-35. Για εμάς, οι σχέσεις με τις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται τώρα σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι «, δήλωσε ο Μπαχτσελί, μιλώντας στο κοινοβούλιο.

Το MHP του Μπαχτσελί βρίσκεται στην κυβέρνηση, συνεργαζόμενο με το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στις 24 Απριλίου, την Ημέρα Μνήμης για τους Αρμένιους, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι «ο αμερικανικός λαός τιμά όλους εκείνους τους Αρμένιους που χάθηκαν στη γενοκτονία που ξεκίνησε σαν σήμερα 106 χρόνια πριν».

Η Άγκυρα, η οποία αρνείται τη διάπραξη της γενοκτονίας, καταδίκασε τον ορισμό και κάλεσε τον Μπάιντεν να το αντιστρέψει χάριν της προώθησης της ειρηνικής συνύπαρξης των λαών στην περιοχή.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.