Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ααναθεωρημένη εκδοχή - Το rapid test που πρόδωσε παράνομο ζευγάρι είναι πρωταπριλιάτικη φάρσα

Σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και ιστολόγια κυκλοφόρησε η “είδηση” σύμφωνα με την οποία, παράνομη σχέση σε χωριό της Καρδίτσας αποκαλύφθηκε ...



Σε ενημερωτικές ιστοσελίδες και ιστολόγια κυκλοφόρησε η “είδηση” σύμφωνα με την οποία, παράνομη σχέση σε χωριό της Καρδίτσας αποκαλύφθηκε όταν νύφη και κουμπάρος βρέθηκαν, αμφότεροι, θετικοί στην covid-19 έπειτα από τη διενέργεια rapid tests. Ωστόσο, αυτός ο ισχυρισμός δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Ας δούμε τι συνέβη.


Το πικάντικο ρεπορτάζ

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση δημοσιεύματα, όλα ξεκίνησαν όταν η Δημοτική Αρχή χωριού της Καρδίτσας αιτήθηκε στον ΕΟΔΥ ιχνηλάτηση επαφών, όταν ασθένησαν δύο άτομα από κορωνοιό και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο Καρδίτσας. Το συνεργείο του ΕΟΔΥ έφτασε στο χωριό και διενήργησε στο σύνολο 150 rapid test εκ των οποία τα δύο ήταν θετικά…

Από αυτά βρέθηκαν δύο θετικά, ένας άντρας 38 ετών και μια γυναίκα 29 ετών.Τα δείγματα επιβεβαιώθηκαν και με μοριακό τεστ και εδώ ξεκινούν όλα.Τα δύο άτομα που βρέθηκαν θετικά, είχαν μεταξύ τους κουμπαριά και αυτό έβαλε τα δύο ζευγάρια σε ανησυχία. (…)

Οι κουμπάροι που τους πάντρεψαν μένουν στο ίδιο χωριό και είχαν πολύ στενές σχέσεις. Η γυναίκα του άστατου κουμπάρου, σαν μεγαλύτερη ψυλλιάστηκε ότι μπορεί να συμβαίνει μεταξύ τους. Δεν μπορούσε να χωνέψει πως από όλο το χωριό, βρέθηκαν αυτοί οι δύο θετικοί. Όμως, δεν είπε τίποτα και παρακολουθούσε στενά το άτακτο παράνομο ζευγάρι.

Το έργο της ήταν ποιο εύκολο, διότι έμεναν πλέον σε ξεχωριστά δωμάτια για μιας και ο σύζυγος έπρεπε να μην κολλήσει τη γυναίκα και το παιδί.Το λαβράκι δεν άργησε να βγει. Μια μέρα ο σύζυγος, είπε ότι θα πάει στο χωράφι για βαρέθηκε την κλεισούρα, αν και ήταν σε καραντίνα. Η γυναίκα του όμως τον ακολούθησε και διαπίστωσε ότι είχε πάει σε αποθήκη αγροτικών προϊόντων σε κοντινό χωράφι, όπου τον περίμενε η ερωμένη του.

Τους άφησε πρώτα να προχωρήσουν σε περιπτύξεις και μετά μπήκε κρυφά στην αποθήκη και τους κατέγραψε στο κινητό πάνω στην ερωτική τους έξαψη.Όταν ολοκλήρωσε την καταγραφή, γύρισε στο σπίτι της χωρίς να πει τίποτα.Το βράδυ, είπε στον άντρα της να πάνε επίσκεψη στους κουμπάρους, όπως και έγινε.Εκεί, αφού ήπιαν τα τσιπουράκια τους, η γυναίκα τους είπε ότι σήμερα της έστειλαν ένα αστείο βίντεο στο messenger και ήθελε να τους το δείξει.

Πατάει το play και το παράνομο ζευγάρι, αλλά και σύζυγος της 28χρονης μένουν κάγκελο.Σηκώθηκε η γειτονιά στο πόδι από τις φωνές.Το μυστικό, αποκαλύφθηκε και η υπόθεση βρίσκεται πλέον στους δικηγόρους για να εκδοθούν δύο διαζύγια.Τελικά, το rapid test δεν έδειξε μόνο θετικό, αλλά και ΚΕΡΑΤΟ!!!

Αληθεύει;

Στην πραγματικότητα η υπό εξέταση ιστορία είναι ένα πρωταπριλιάτικο αστείο που σκαρφίστηκε ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας Αλήθεια της Καρδίτσας, κ Γιώργος Αμβροσίου, το οποίο δημοσιεύτηκε την 1η Απριλίου του 2021 στην ιστοσελίδα και στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας alithianews.gr

Σε ανάρτηση στο Facebook, ο κ. Αμβροσίου αναφέρει ότι “στην εποχή της αναρχίας του διαδικτύου, η αναπαραγωγή του πρωταπριλιάτικου αστείου της εφημερίδας πήρε διαστάσεις χιονοστιβάδας”.

Ας αναφερθεί πως σε πρόσφατο κείμενό του παραθέτει τη λίστα των ιστοσελίδων που αναπαρήγαγαν ως αληθινή την κατασκευασμένη και πικάντικη ιστορία του. [πηγή]

ellinikahoaxes.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.