Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ... Δυο Μοίρες «RAFALE» αποκτά τελικά η ΠΑ... 24 και όχι 18 μαχζητικά στην 332Μ της 114ΠΜ

Ενα βήµα πριν από την υπογραφή µε τη Γαλλία για την απόκτηση ακόµη έξι µαχητικών Rafale βρίσκεται η Πολεµική Αεροπορία, ώστε να συγκροτηθεί ...





Ενα βήµα πριν από την υπογραφή µε τη Γαλλία για την απόκτηση ακόµη έξι µαχητικών Rafale βρίσκεται η Πολεµική Αεροπορία, ώστε να συγκροτηθεί µία ακόμη πλήρης πολεµική Μοίρα.

Να σηµειώσουµε ότι στην υπόθεση προµήθειας «υποστηρικτικό» ρόλο έχει ζεύγος Ελλήνων ολιγαρχών που συνδέεται µε τη σύζυγο που έχει απασχολήσει τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν τα φώτα της δηµοσιότητας.

Παρά τον θάνατο του Ολιβιέ Ντασό, το κανάλι που διανοίχθηκε από το ζεύγος των Ελλήνων ολιγαρχών στην επίσκεψη του Γάλλου µεγιστάνα στο Μαξίµου, όπου δόθηκαν τα χέρια για τα Rafale, παραµένει ανοιχτό.

Το κόστος της προµήθειας θα αγγίξει το 1 δισ. ευρώ, χωρίς µέχρι αυτήν τη στιγµή να έχουν αποδεσµευθεί περισσότερες λεπτοµέρειες, πλην του ότι πλέον θα αφορά µαχητικά νέας κατασκευής.

Το µεγάλο ερώτηµα είναι, επίσης, το χρηµατικό, καθώς η χώρα βρίσκεται οικονοµικά σε χειρότερη κατάσταση από αυτήν του 2010, αλλά όµως τα εξοπλιστικά πλέον «τρέχουν» (και καλώς κάνουν), εποµένως δεν υπάρχει εξήγηση γιατί από το 2010 έως το 2019 δεν είχε υλοποιηθεί ένα εξοπλιστικό πρόγραµµα, µε αποτέλεσµα οι Ενοπλες Δυνάµεις να έχουν περιέλθει σε τέλµα σε αρκετά σηµεία.

Η υπάρχουσα συµφωνία για τα 18 Rafale βρίσκεται σε υλοποίηση και ήδη εκπαιδεύονται οι πρώτοι πιλότοι και τεχνικοί της Π.Α. στη Γαλλία. Τα τρία συµβόλαια αφορούν: Ενα για την αγορά αεροπλάνων, ένα για την αγορά εξοπλισµών (πύραυλοι Mica και Meteor, πύραυλοι Scalp και βόµβες) και ένα τρίτο για την εκπαίδευση πιλότων και µηχανικών και την αρχική υποστήριξη των πρώτων αεροσκαφών.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.