Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Στρατηγός Φλώρος: «ΤO ΝΟΥ ΣΑΣ, μπορεί να υπάρξουν σπασμωδικές κινήσεις από την Τουρκία» είπε ο Α/ΓΕΕΘΑ στου Αρχηγούς των Επιτελείων!

Ακριβώς ότι γράφει ο "Στόχος" στο πρωτοσέλιδο του και με τις ίδιες αιτιάσεις το μήνυμα για επιφυλακή του Στρατηγού Φλώρου... ...



Ακριβώς ότι γράφει ο "Στόχος" στο πρωτοσέλιδο του και με τις ίδιες αιτιάσεις το μήνυμα για επιφυλακή του Στρατηγού Φλώρου...

«Το νου σας, μπορεί να διανύουμε τις άγιες ημέρες του Πάσχα, ωστόσο δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Να έχουμε τα μάτια στραμμένα στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου», δήλωσε -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες- ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στους αρχηγούς των τριών Όπλων, σε σύσκεψη που είχε μαζί τους στο Πεντάγωνο, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση του στρατεύματος.

Αυτό που φοβάται ο αρχηγός είναι μήπως η Τουρκία προβεί αυτές τις ημέρες σε καμία σπασμωδική κίνηση, θέλοντας να αντιδράσει αφενός στην πρόσφατη λεκτική πίεση που άσκησε με επιχειρήματα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στον ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και αφετέρου στην απόφαση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, να αναγνωρίσει ανοικτά τη γενοκτονία των Αρμενίων.

Κατά το παρελθόν, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποδείξει πως όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όπως συμβαίνει αυτόν τον καιρό, και μάλιστα με την οικονομία παράλληλα να βυθίζεται καθημερινά όλο και περισσότερο, χρησιμοποιεί την τακτική της δημιουργίας των προκλήσεων και των κινήσεων εντυπωσιασμού, προκειμένου να αποδείξει στο εσωτερικό ότι τόσο ο ίδιος όσο και η χώρα του παραμένουν ισχυρές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθούν κανονικά άδειες ενόψει του Πάσχα στο ελληνικό στράτευμα, ωστόσο όσοι θα μείνουν στις μονάδες θα βρίσκονται σε επαγρύπνηση, ενώ οι ένστολοι θα ειδοποιηθούν να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα μήπως και κληθεί να επιστρέψουν.

Άλλωστε, με την απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, αρκετοί βαθμοφόροι ούτως ή άλλως δεν θα βρίσκονται και πολύ μακριά από τις υπηρεσίες τους.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.