Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γεωργιανές από πίσω... Αυτή είναι η πλαστή βεβαίωση non-covid που πωλούσαν σε αποκλειστικές – Πως τις έπιασαν

Πως μια γυναίκα είχε πλαστογραφήσει βεβαιώσεις για αρνητικά τεστ covid και τις πωλούσε έναντι 10 ευρώ τη μια σε αποκλειστικές στο Γενικό Κρ...







Πως μια γυναίκα είχε πλαστογραφήσει βεβαιώσεις για αρνητικά τεστ covid και τις πωλούσε έναντι 10 ευρώ τη μια σε αποκλειστικές στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας. Μαζί της έχουν συλληφθεί άλλες δυο, που χρησιμοποίησαν τα πλαστά χαρτιά.

Οι πληροφορίες για τη γυναίκα που διακινούσε έναντι αμοιβής πλαστές βεβαιώσεις covid-19, για μοριακό ή rapid test, είχαν φτάσει στα… αυτιά των αξιωματικών του τμήματος ασφαλείας Νίκαιας – Ρέντη εδώ και σχεδόν έναν μήνα.

Η βεβαίωση που σας παρουσιάζει το newsit.gr έμοιαζε… πέρα για πέρα αληθινή: είχε το λογότυπο γνωστής κλινικής στο Περιστέρι, είχε και τις υπογραφές γιατρών. Σαν να ήταν αληθινή. Αλλά δεν ήταν.


Η γυναίκα από τη Γεωργία που συνελήφθη την περασμένη Κυριακή (18.04.2021) γιατί πλαστογραφούσε βεβαίωση αρνητικού τεστ για covid-19 είχε καταφέρει, μέχρι να της περάσουν χειροπέδες, να πουλήσει 50 βεβαιώσεις.

Δυο απ’ αυτές μάλιστα χρησιμοποιήθηκαν από τις δυο άλλες συλληφθείσες, οι οποίες με τις πλαστές βεβαιώσεις αυτές κατάφεραν να μπουν στο νοσοκομείο της Νίκαιας και να εργαστούν ως αποκλειστικές, μη λογαριάζοντας τον κίνδυνο να είναι φορείς του κορονοϊού και να κολλήσουν τους ασθενείς και το προσωπικό!

Η έρευνα του τμήματος Ασφάλειας Νίκαιας – Ρέντη θα συνεχιστεί ώστε να διαπιστωθεί που αλλού έχουν καταλήξει οι πλαστές αρνητικές βεβαιώσεις covid.

Σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για «πλαστογραφία πιστοποιητικών και παραβίαση των μέτρων πρόληψης εξάπλωσης ασθενειών κατ’ εξακούλοθηση».

Τους και τις αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Νίκαιας – Ρέντη που συνέλαβαν τις τρεις γυναίκες συνεχάρη το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, τονίζοντας πως αν και λιγοστοί «με αίσθημα ευθύνης, υπερεργασία και υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού», κατάφεραν να συλλάβουν τις τρεις γυναίκες.

«Μπορεί τα «πάρεργα που φορτώνονται» καθημερινά στην Ελληνίδα και τον Έλληνα Αστυνομικό να δυσχεραίνουν το έργο της ΕΛ.ΑΣ, όμως η επιμονή, το φιλότιμο και η υπερεργασία των συναδέλφων μας, προσθέτουν μόνο νίκες στη μάχη απέναντι στο κοινό έγκλημα», αναφέρει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, που καλεί τους αρμόδιους να δώσουν λύσεις και να ενισχύσουν το αστυνομικό προσωπικό.

Όπως αποκαλύπτουν, μάλιστα, για την επιχείρηση σύλληψης των τριών γυναικών από τη Γεωργία, χρησιμοποιήθηκε το ιδιωτικό αυτοκίνητο ενός εκ των αστυνομικών και σημειώνουν πως ενώ το Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας – Ρέντη θα έπρεπε να έχει 48 αστυνομικούς δύναμη, έχει μόλις 14.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.