Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Εκτός ελέγχου ο Ερντογάν... «Δολάριο τέλος... Θα δημιουργήσουμε την ισλαμική «mega-bank»...!!!

Να αποκοπεί από την Δύση και να γίνει ''ηγέτης'' του ισλαμικού κόσμου επιχειρεί ο Ερντογάν. Πριν λίγες ώρες έριξε στο '...






Να αποκοπεί από την Δύση και να γίνει ''ηγέτης'' του ισλαμικού κόσμου επιχειρεί ο Ερντογάν. Πριν λίγες ώρες έριξε στο ''τραπέζι'' την ιδέα της δημιουργίας μίας «mega-bank» η οποία ''θα μπορούσε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ρευστότητας των ισλαμικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων καθώς και τη χρηματοδότηση έργων υποδομής.''

''Πιστεύουμε ότι η ιδέα μίας ισλαμικής «megabank» θα μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες ρευστότητας των ισλαμικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και τις αυξανόμενες ανάγκες χρηματοδότησης υποδομών της μουσουλμανικής γεωγραφίας ταυτόχρονα'', δήλωσε ο Ερντογάν.

Ο Ερντογάν δεν παρείχε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά είπε ότι ο ''Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας D-8'' πρέπει να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες υλοποίησης του σχεδίου.

Ο Ερντογάν επανέλαβε επίσης το αίτημά του για μεγαλύτερη χρήση ενός κοινού νομίσματος στο εμπόριο μεταξύ των κρατών μελών της D-8. Με λίγα λόγια, θέλει να ''πνίξει'' το δολάριο και να δημιουργήσει ένα δικό του νόμισμα. '''Προκειμένου να προστατέψουμε τις χώρες μας από τους νομισματικούς κινδύνους, είναι σημαντικό να επικεντρωθούμε στο εμπόριο με ένα νέο νόμισμα'', σημείωσε ο Ερντογάν.

Το ''D-8'' ξεκίνησε τον Ιούνιο του 1997, όταν ο Τούρκος πρωθυπουργός Νεκμέτνιν Ερμπάκαν πρότεινε τη δημιουργία μιας οικονομικής ομάδας που θα αποτελείται από οκτώ αναδυόμενες οικονομίες από τον ισλαμικό κόσμο. Παράλληλα με την Τουρκία, η ομάδα περιλαμβάνει την Ινδονησία, το Μπαγκλαντές, την Αίγυπτο, το Ιράν, τη Μαλαισία, τη Νιγηρία και το Πακιστάν.Ο Ερντογάν ανέφερε ότι η μετάβαση σε εθνικά νομίσματα θα φέρει την επανάσταση στις εμπορικές σχέσεις! ''Η κυριαρχία του δολαρίου στο παγκόσμιο εμπόριο θα πρέπει να τελειώσει''!

Aποφασισμένος να περάσει στην αντίπερα όχθη είναι ο Ρ. Τ. Ερντογάν με λίγα λόγια. Με τις δηλώσεις του στην ουσία λέει ''αντίο'' στη Δύση. Η ευθεία επίθεση κατά των ΗΠΑ και του δολαρίου σίγουρα θα έχει αντίποινα από την πλευρά της Ουάσινγκτον, καθώς δεν πρόκειται να επιτρέψει στον ''Σουλτάνο'' να το παίζει ηγεμόνας.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.