Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπόθεση Marfin: Ταυτοποιήθηκαν δύο νέοι ύποπτοι για την εμπρηστική επίθεση...!!!

Μια ομάδα περίπου επτά ατόμων, που δείχνουν έντονη δραστηριότητα στην οδό Σταδίου, στο βιντεοληπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Κρατική...







Μια ομάδα περίπου επτά ατόμων, που δείχνουν έντονη δραστηριότητα στην οδό Σταδίου, στο βιντεοληπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Κρατική Ασφάλεια, βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών για το έγκλημα της Marfin, που άνοιξαν εκ νέου έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια. 

Πρόκειται για τον εμπρησμό του υποκαταστήματος της τράπεζας στην οδό Σταδίου κατά τη διάρκεια του ογκώδους συλλαλητηρίου της 5ης Μαΐου του 2010, όπου έχασαν τη ζωή τους, έπειτα από ρίψεις μολότοφ στο εσωτερικό της τράπεζας, τρία άτομα, ανάμεσά τους και μια υπάλληλος που ήταν έγκυος. Η πρώτη ερευνητική διαδικασία της Κρατικής Ασφάλειας, η οποία είχε ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα άνω των 6 μηνών, εξελίχθηκε σε φιάσκο, καθώς η δικογραφία που συντάχθηκε ήταν διάτρητη και χωρίς επαρκή στοιχεία, με αποτέλεσμα οι δύο φερόμενοι δράστες να αθωωθούν πανηγυρικά στο δικαστήριο.

Πλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Realnews, οι Αρχές έχουν καταφέρει να ταυτοποιήσουν δύο άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην εμπρηστική επίθεση. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, με την κλήση υπόπτων από τους ανακριτές.

Ο φάκελος της Marfin άνοιξε εκ νέου με εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, και τις έρευνες έχουν αναλάβει αστυνομικοί της ειδικής ομάδας της Κρατικής Ασφάλειας, οι οποίοι επανεξετάζουν το ήδη υπάρχον βιντεοληπτικό υλικό που είχαν συλλέξει συνάδελφοί τους λίγες ημέρες μετά το ειδεχθές έγκλημα. Οι Αρχές εκτιμούν πως με τη χρήση των νέων τεχνολογιών, οι οποίες δεν ήταν στη διάθεση της Αστυνομίας το 2010, αλλά και με τη νέα μεθοδολογία που χρησιμοποιείται εδώ και μία διετία στην ανάλυση των βίντεο, θα οδηγηθούν πιο κοντά στους δράστες της δολοφονικής επίθεσης. Παράλληλα, η συγκεκριμένη ομάδα των έμπειρων αστυνομικών ενεργοποίησε πληροφοριακά δίκτυα όχι μόνο στην περιοχή των Εξαρχείων, αλλά και σε άλλες περιοχές της Αττικής, με αποτέλεσμα, έπειτα από έρευνες που διήρκεσαν περισσότερο από ένα χρόνο, να φαίνεται, έστω και αχνά, κάποιο φως στην άκρη του τούνελ.

Άλλωστε, τα νέα στοιχεία που διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Αθηνών προκάλεσαν άμεση αντίδραση, καθώς πλέον διατάχθηκε και επίσημα η πραγματοποίηση νέας προκαταρκτικής έρευνας από τη συγκεκριμένη υπηρεσία.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.