Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ... Η Άγκυρα επιβραβεύει τρομοκράτες -Τουρκική υπηκοότητα χορηγήθηκε σε οκτώ μέλη του ISIS!

Και για αυτό το θέμα όταν πριν 4 - 5 χρόνια αποκαλύπταμε από τον "Στόχο" μέσω κουρδικών πηγών τις σχέσεις Άγκυρας Ισλαμικου Κράτου...






Και για αυτό το θέμα όταν πριν 4 - 5 χρόνια αποκαλύπταμε από τον "Στόχο" μέσω κουρδικών πηγών τις σχέσεις Άγκυρας Ισλαμικου Κράτους, πάλι μας εγκαλούσαν κάποιοι... για υπερβολές! 

Νοσοκομειακή περίθαλψη. Παροχή χημικών. Καταφύγια σε τουρκικό έδαφος. Ακόμη και φυσική παρουσία κι ενίσχυση τούρκων προς το ISIS... Ευτυχώς που στο πεδίο σοβαρ;eς υπηρεσίες έψαξαν και βρήκαν τις διαδυνδέσεις και σχημάτισαν άποψη... Τώρα βγαίνουν όλα ένα ένα στη φόρα...

ΗΤουρκία χορήγησε υπηκοότητα σε οκτώ μέλη του Ισλαμικού Κράτους (ISIS), των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία κατασχέθηκαν λόγω τρομοκρατικών δεσμών, ανέφερε την Τετάρτη ο ειδησεογραφικός ιστότοπος της Άγκυρας Γκαζετέσι.

Οι οκτώ είναι μεταξύ 86 ατόμων των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία κατασχέθηκαν από τα υπουργεία Εσωτερικών και Οικονομίας και Οικονομικών λόγω ένταξης τους στην τζιχαντιστική οργάνωση, μετά από απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Επίσημη Εφημερίδα του ΥΠΟΙΚ την Τρίτη.

Τα περιουσιακά στοιχεία συνολικά 377 νομικών προσώπων και οντοτήτων "πάγωσαν" λόγω συνδέσμων με ομάδες που η Τουρκία θεωρεί τρομοκρατικές οργανώσεις ,συμπεριλαμβανομένου του Fethullah Gülen, ο οποίος είναι κατηγορούμενος για ενορχήστρωση της απόπειρας πραξικοπήματος του 2016 και του Cemil Bayık, του δεύτερου κορυφαίου ηγέτη του παράνομου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος ( PKK), με απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Süleyman Soylu και Lütfi Elvan.

Η ιθαγένεια που παρέχεται στα μέλη του ISIS εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ποιότητα των ελέγχων ασφαλείας που διενεργούνται πριν από την κίνηση, ανέφερε ο ειδησεογραφικός ιστότοπος της Άγκυρας Γκαζετέσι.

Η Τουρκία ήταν ένας από τους κύριους δρόμους για ξένους μαχητές που προσπαθούσαν να ενταχθούν στο ISIS, το αυτοαποκαλούμενο «χαλιφάτο».

Η χώρα συνεχίζει να είναι ένας περιφερειακός κόμβος διαμετακόμισης για τα μέλη της ομάδας, αν και η Άγκυρα ενέτεινε πρόσφατα τις προσπάθειές της για να αντιμετωπίσει τις απόπειρες λαθρεμπορίου μαχητών του ISIS και όπλων στη Συρία που τελεί σε εμπόλεμη σύρραξη.

Τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ αποκάλυψαν την είδηση η οποία πολύ απλά αποδεικνύει το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα στην Τουρκία, γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι η αστυνομοκρατούμενη και στρατοκρατούμενη με τόσες υπηρεσίες πληροφοριών και ασφαλείας αυτή χώρα, δεν ήξερε και δεν εξέτασε σε ποιούς έδωσε την τουρκική υπηκοότητα. Θα είμασταν τουλάχιστον αφελείς.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.