Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το ISIS ζεί και βασιλεύει και... απήγαγε 19 άτομα στην κεντρική Συρία

Στην έρημο της Συρίας παρατηρείται τελευταία έντονη δραστηριότητα της εξτρεμιστικής οργάνωσης ISIS Την Τρίτη, οι μαχητές του ISIS απήγαγαν...





Στην έρημο της Συρίας παρατηρείται τελευταία έντονη δραστηριότητα της εξτρεμιστικής οργάνωσης ISIS

Την Τρίτη, οι μαχητές του ISIS απήγαγαν 19 άτομα, η πλειονότητα των οποίων είναι άμαχοι, μετά από αιφνιδιαστική επίθεση που ξεκίνησαν στην περιοχή Μπάντια της κεντρικής Συρίας, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Το παρατηρητήριο ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με τις δυνάμεις του καθεστώτος στην ανατολική ύπαιθρο της Χάμα, η οργάνωση απήγαγε οκτώ αστυνομικούς και 11 αμάχους, οι οποίοι συνέλεγαν τρούφες σε μια κοντινή περιοχή, ενώ άλλα 40 άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται.

Το επίσημο Συριακό Ειδησεογραφικό Πρακτορείο (SANA) ανέφερε επίσης ότι «ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Αλ Σάαν απήχθησαν από την τρομοκρατική οργάνωση ISIS».

Τη Δευτέρα, το παρατηρητήριο ανακοίνωσε ότι υπήρξε έντονος εναέριος βομβαρδισμός σε διάφορα σημεία στις περιοχές γύρω από την Μπάντια όπου υπάρχει εκτεταμένη παρουσία του ISIS.

Υπενθυμίζεται, οι κουρδικές δυνάμεις ανακοίνωσαν, την Παρασκευή, τη σύλληψη 125 μαχητών του ISIS στο στρατόπεδο Αλ Χωλ στη βορειοανατολική Συρία, συμπεριλαμβανομένων των υπευθύνων για δολοφονίες, οι οποίες έχουν γίνει από τις αρχές του έτους.

Πέντε χιλιάδες μέλη των Εσωτερικών Δυνάμεων Ασφαλείας, των Λαϊκών Μονάδων Προστασίας και των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων ξεκίνησαν εκστρατεία ασφαλείας, την Κυριακή, ενάντια στην εξτρεμιστική οργάνωση και τους συνεργάτες της, μετά από επιθέσεις σε στρατόπεδο, το οποίο φιλοξενεί σχεδόν 62.000 πρόσφυγες, οι περισσότεροι των οποίων είναι γυναίκες και παιδιά, μάρτυρες επιθέσεων και δολοφονιών.

Al Hurra
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.