Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αμερικανικά IM-SHORAD στη Γερμανία… Ιδανική λύση & για Ελλάδα; ΒΙΝΤΕΟ

Ο αμερικανικός στρατός ξεκίνησε την ανάπτυξη των νέων συστημάτων Initial Maneuver Short-Range Air Defense (IM-SHORAD) στο Άνσμπαχ της Γερμα...







Ο αμερικανικός στρατός ξεκίνησε την ανάπτυξη των νέων συστημάτων Initial Maneuver Short-Range Air Defense (IM-SHORAD) στο Άνσμπαχ της Γερμανίας. Τα συστήματα εντάχθηκαν στην 5η Μοίρα του 4ου Συντάγματος Αντιαεροπορικού Πυροβολικού. Το IM-SHORAD φέρεται επί οχήματος Stryker A1 και οι Αμερικανοί σκοπεύουν στην ανάπτυξη 144 συστημάτων σε τέσσερις μοίρες.

Το IM-SHORAD έχει σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση “μικρών” εναέριων απειλών όπως drones. Στην τωρινή του διαμόρφωση φέρει το DRS της Leonardo και τον πύργο Reconfigurable Integrated-weapons Platform (RIwP) της Moog. Το RIwP φέρει τροποποιημένους εκτοξευτές πυραύλων Longbow Hellfire, εκτοξευτή Stinger Vehicle Universal Launcher (SVUL) της Raytheon, πυροβόλο XM914 Bushmaster Chain Gun των 30χλστ. της Northrop Grumman και πολυβόλο M240 των 7,62 χλστ. 

Στο μέλλον ο αμερικανικός στρατός μελετά την τοποθέτηση και άλλων όπλων και εξοπλισμού. To σύστημα θα ήταν ιδανικό για την ενεργητική αντιμετώπιση των τουρκικών drones, αν ποτέ το αποκτούσε η Ελλάδα.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.