Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κορωνοϊός: Το χρονοδιάγραμμα για τους εμβολιασμούς -Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις για κάθε ηλικιακή ομάδα και τους ευπαθείς Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/

Ανοίγει σταδιακά το επόμενο διάστημα η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμούς και σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες. Με τους ασθενείς με υπ...






Ανοίγει σταδιακά το επόμενο διάστημα η πλατφόρμα των ραντεβού για εμβολιασμούς και σε άλλες ηλικιακές κατηγορίες.

Με τους ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα (ομάδα ευπαθών Β) να ξεκινούν τις αιτήσεις στην πλατφόρμα την προσεχή Παρασκευή 16 Απριλίου, η κυβέρνηση «τρέχει» το σχέδιο «Ελευθερία» ανοίγοντας τις αιτήσεις σύντομα και για άλλες κατηγορίες.

Την Παρασκευή θα αιτηθούν ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα στις ηλικίες 18-59, ενώ την επόμενη Τετάρτη 21 Απριλίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους εκπαιδευτικούς και την ηλικιακή ομάδα 55-59. Το Σάββατο 24 Απριλίου αργότερα θα ανοίξει η πλατφόρμα και για τα άτομα ηλικίας 50-54 ετών, ενώ σύμφωνα με τον ΓΓ Πρωτοβάθμιας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους, τον Μάιο θα προχωρήσει και ο εμβολιασμός των νεότερων ηλικιακών ομάδων με την κατηγορία των άνω των 40 ετών.

Για τις ειδικές επαγγελματικές κατηγορίες, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε στον ΣΚΑΪ ότι θα αποφασιστεί στις αρχές Μαΐου αν θα προτεραιοποιηθεί ο εμβολιασμός τους, ανάλογα το πώς θα έχει κινηθεί ο εμβολιασμός των άνω των 50 ετών.

Σε ό,τι αφορά στη συμμετοχή των πολιτών στο εμβολιαστικό πρόγραμμα, σημείωσε ότι τη μικρότερη συμμετοχή στον εμβολιασμό την έχει η ηλικιακή ομάδα των 60-64 ετών με ποσοστό 50% και τη μεγαλύτερη η ομάδα 75-79 ετών με ποσοστό που ξεπερνά το 75%. «Και οι 85αρηδες στην αρχή ήταν διστακτικοί, το ποσοστό τους ήταν στο 50% και τώρα έχει φτάσει στο 64%», ανέφερε.

Εμβολιασμοί: Πάνω από 1,5 εκατ. πολίτες έχουν κάνει την πρώτη δόση

Σύμφωνα με ανάρτηση του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη, πάνω από 1.5 εκατομμύριο πολίτες έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση κατά του κορωνοϊού.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/emboliasmoi-hronodiagramma-gia-epomeno-diastima



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.