Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν προσέχετε καθόλου... Εξαπάτησαν γυναίκα στη Σκόπελο με «μαϊμού» email τράπεζας

Μετέφεραν από τον λογαριασμό της 1.500 ευρώ σε άλλον λογαριασμό «Φουντώνει» το κύμα με τις απάτες από χάκερ οι οποίοι στήνουν ιστοσελίδες με...







Μετέφεραν από τον λογαριασμό της 1.500 ευρώ σε άλλον λογαριασμό

«Φουντώνει» το κύμα με τις απάτες από χάκερ οι οποίοι στήνουν ιστοσελίδες με το lay out και τα λογότυπα τραπεζών και στέλνουν μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ανυποψίαστων καταθετών, ζητώντας τους να αλλάξουν τους κωδικούς τους, αποκτώντας έτσι πρόσβαση στους λογαριασμούς τους. 

Το νέο θύμα μιας τέτοιας απάτης ήταν μια γυναίκα κάτοικος της Σκοπέλου, η οποία δέχθηκε ένα e-mail που δήθεν προερχόταν από την τράπεζα στην οποία διατηρεί τραπεζικό λογαριασμό και την ενημέρωνε ότι είχε πρόβλημα με τους κωδικούς της και θα έπρεπε να τους αλλάξει. Χωρίς να υποψιαστεί τι θα ακολουθούσε, ακολούθησε το επισυναπτόμενο link και καταχώρησε τους νέους κωδικούς της.

Όταν διαπίστωσε ότι είχε ανοίξει μια «Κερκόπορτα» στους χάκερ, ήταν πλέον αργά καθώς εκείνοι είχαν ήδη μεταφέρει από τον λογαριασμό της 1.500 ευρώ σε άλλον λογαριασμό. Οι αστυνομικοί του τμήματος Σκοπέλου ζήτησε την βοήθεια της Ασφάλειας Βόλου για να εξακριβώσουν ποιος είναι ο κάτοχος του λογαριασμού στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα και στο μεταξύ σχημάτισαν δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.