Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Διαγράφεται από τον κατάλογο των ευρωπαϊκών κυρώσεων η Αΐσα Καντάφι»

Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσε εντολή να διαγραφεί η 44χρονη Αΐσα Μουαμάρ Καντάφι από τον κατάλογο των ευρωπαϊκών κυρώ...







Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης έδωσε εντολή να διαγραφεί η 44χρονη Αΐσα Μουαμάρ Καντάφι από τον κατάλογο των ευρωπαϊκών κυρώσεων, μετά από δέκα χρόνια από την επιβολή τους, γράφει λιβυκό δημοσίευμα.

Το κείμενο επικαλούμενο το πρακτορείο ειδήσεων «AFP», αναφέρει ότι το δικαστήριο εξέδωσε απόφαση, σύμφωνα με την οποία, η Αΐσα, θυγατέρα του δολοφονηθέντος Μουαμάρ Καντάφι, δεν παίζει πλέον πολιτικό ρόλο στη Λιβύη και την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά, ωστόσο δεν διευκρινίζει γιατί εξακολουθεί να θεωρείται «απειλή» στη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης δήλωσε ότι η συνέχιση της κατάταξης στον κατάλογο των κυρώσεων της Αΐσα θα παραμείνει σε ισχύ για τουλάχιστον δύο μήνες, που είναι η περίοδος πιθανής έφεσης κατά της απόφασης.

Al saaa24
--
The Hellenic Information Team
© Βαλκανικό Περισκόπιο -Γιῶργος Ἐχέδωρος

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.