Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Καραϊβάζ: Στο οργανωμένο έγκλημα αναζητούν τον ηθικό αυτουργό - Τι δείχνουν τα βίντεο που έχει στα χέρια της η ΕΛ.ΑΣ.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των ηθικών και φυσικών αυτουργών της εν ψυχρώ δολοφονίας ...







Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας για τον εντοπισμό των ηθικών και φυσικών αυτουργών της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, η κηδεία του οποίου θα γίνει σήμερα στις 3 το μεσημέρι στο χωριό του, το Καλλίφυτο Δράμας. Βασικό όπλο στην προσπάθεια εξιχνίασης της δολοφονίας είναι οι κάμερες ασφαλείας, με τις Αρχές να "σαρώνουν" την περιοχή για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο υλικό.


Σύμφωνα με πληροφορίες, το τμήμα ανθρωποκτονιών έχει στη διάθεσή της βίντεο "φωτιά" από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δύο δραστών πριν από την σοκαριστική δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου στον Άλιμο. Τα βίντεο προέρχονται από κατάστημα και πολυκατοικίας της περιοχής και σε αυτά καταγράφονται οι δύο εκτελεστές πάνω στο μηχανάκι που χρησιμοποίησαν για να προσεγγίσουν τον αστυνομικό συντάκτη και να διαφύγουν, μετά τη δολοφονία.

Ειδικά σώματα της ΕΛ.ΑΣ. επεξεργάζονται το υλικό, προκειμένου να φτιάξουν το σωματότυπο των δραστών, για να έχουν στα χέρια τους ακόμη περισσότερα στοιχεία, ενώ θα επιχειρήσουν να ταυτοποιήσουν την πινακίδα του σκούτερ. Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι o δολοφόνος του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ , φορούσε χακί μπουφάν με κουκούλα, μαύρα ρούχα, μαύρη χειρουργική μάσκα, και γυαλιά ηλίου, αδύνατος και μετρίου αναστήματος. Ο οδηγός της μηχανής, φορούσε σκουρόχρωμα ρούχα και κράνος.

Σύμφωνα με το MEGA, έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας εκτιμούν πως δεν αποκλείεται τα συγκεκριμένα άτομα να έχουν απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις. Ήταν τέτοιος ο επαγγελματισμός τους, λένε, που είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχουν χρησιμοποιηθεί ξανά για συμβόλαια θανάτου.

Είναι πιθανόν πάντως, σύμφωνα με το ΟPEN, οι δράστες να είναι πληρωμένοι εκτελεστές από το εξωτερικό, που τους "έφερε" στη χώρα αυτός που υπέγραψε το "συμβόλαιο θανάτου". Πρόκειται για μία τακτική που συναντάται αρκετά συχνά τα τελευταία χρόνια σε περιπτώσεις πληρωμένων συμβολαίων θανάτου, που έχουν εκτελεστεί στην Ελλάδα. Θεωρείται πιθανόν δηλαδή να πήραν τα χρήματα, να ήρθαν στην Ελλάδα, να σκότωσαν τον δημοσιογράφο και το ίδιο απόγευμα να έφυγαν από τη χώρα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.