Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Άντε πάλι τα ίδια... Έκρηξη έξω από το σπίτι του Φουρθιώτη

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στην περιοχή του Διονύσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κά...







Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα έξω από το σπίτι του παρουσιαστή Μένιου Φουρθιώτη στην περιοχή του Διονύσου. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάτοικοι της περιοχής κάλεσαν το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και ανέφεραν ότι ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος.

 Αμέσως περιπολικά και μοτοσικλέτες κατευθύνθηκαν προς το σημείο όπου μένει ο κ. Φουρθιώτης. Απέκλεισαν τον χώρο και έκαναν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάποιος τραυματίας. Από την πρώτη εικόνα που μετέφεραν οι αστυνομικοί έχουν προκληθεί ζημιές στην πόρτα του γκαράζ και μικρής έκτασης μαύρισμα. Αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να εντοπίσουν και να περισυλλέξουν τυχόν υπολείμματα του μηχανισμού που τοποθέτησαν άγνωστοι.

Την περασμένη Παρασκευή ο Μένιος Φουρθιώτης είχε καταγγείλει πως ένας άγνωστος άνοιξε πυρ εναντίον του σπιτιού του προκαλώντας φθορές στο εξωτερικό κουβούκλιο της πολυτελούς κατοικίας. Οι αστυνομικοί είχαν περισυλλέξει 13 κάλυκες από το σημείο.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.