Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Γαλλία Καλεί Τις Εταιρείες Και Τους Πολίτες Της Να Εγκαταλείψουν Το Πακιστάν

Η γαλλική πρεσβεία στο Πακιστάν κάλεσε σήμερα όλους τους Γάλλους υπηκόους και εταιρείες να εγκαταλείψουν προσωρινά τη χώρα, μετά από βίαιες...






Η γαλλική πρεσβεία στο Πακιστάν κάλεσε σήμερα όλους τους Γάλλους υπηκόους και εταιρείες να εγκαταλείψουν προσωρινά τη χώρα, μετά από βίαιες αντιγαλλικές διαδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα σε όλη τη χώρα.

«Λόγω των σοβαρών απειλών για τα γαλλικά συμφέροντα στο Πακιστάν, οι Γάλλοι υπήκοοι και οι γαλλικές εταιρείες συμβουλεύονται να εγκαταλείψουν προσωρινά τη χώρα», ανακοίνωσε η πρεσβεία με email σε Γάλλους πολίτες. Και ενημέρωσε ότι οι αναχωρήσεις θα πραγματοποιούνται από υπάρχουσες εμπορικές αεροπορικές εταιρείες.

Η κίνηση πραγματοποιήθηκε μια μέρα αφότου το πακιστανικό υπουργείο Εσωτερικών δήλωσε ότι θα απαγόρευε το Tehrik-i-Labaik Pakistan (TLP), μια σκληρή Ισλαμική ομάδα που είναι υπεύθυνη για τις πρόσφατες αντι-γαλλικές διαδηλώσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Το TLP ζητά από την πακιστανική κυβέρνηση να απελάσει τον Γάλλο πρέσβη και να εγκρίνει μποϊκοτάζ γαλλικών προϊόντων λόγω της δημοσίευσης του Charlie Hebdo με τα σχέδια του Προφήτη Μωάμεθ πέρυσι.

Το αντι-γαλλικό συναίσθημα σιγοβράζει εδώ και μήνες στο Πακιστάν από τότε που η κυβέρνηση του Εμμανουέλ Μακρόν εξέφρασε την υποστήριξή του στο δικαίωμα του Charlie Hebdo να αναδημοσιεύσει τα κινούμενα σχέδια, που θεωρούνται βλασφημία από πολλούς μουσουλμάνους.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.