Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Για ακόμη μια φορά... Στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ο Λευτέρης Πετρούνιας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήγε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βασιλείας όχι απλά για να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αλλά για να...





Ο Λευτέρης Πετρούνιας πήγε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής της Βασιλείας όχι απλά για να κατακτήσει ένα μετάλλιο, αλλά για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και φρόντισε να στείλει μήνυμα προς τους αντιπάλους του από τον προκριματικό.

Ο άρχοντας των κρίκων συγκέντρωσε 15.366 και φυσικά δεν χρειάζεται να περιμένει τα αποτελέσματα των υπολοίπων αφού είναι δεδομένη τόσο η πρόκρισή του στον τελικό και μάλιστα ως πρώτος αφού κανείς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν μπορεί να φτάσει αυτή την βαθμολογία.

Έτσι, ο Λευτέρης Πετρούνιας επιβεβαίωσε ότι όχι απλά έχει ξεπεράσει τον μεγάλο τραυματισμό του στον ώμο, αλλά ότι είναι απόλυτα έτοιμος για να βρεθεί ξανά στην κορυφή του βάθρου.

Το τυπικό σκέλος της πρόκρισής του, θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Πέμπτης (22/04) όταν και θα ολοκληρωθούν οι προκριματικοί, ενώ ο μεγάλος τελικός θα γίνει το Σάββατο (24/04).

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.