Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Υπογράφηκε το πρόγραμμα διμερούς στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας-Ιορδανίας

Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του Προγράμματος Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας για το έτος 2021, μεταξύ της Ελ...






Την Πέμπτη 15 Απριλίου 2021, πραγματοποιήθηκε η υπογραφή του Προγράμματος Διμερούς Στρατιωτικής Συνεργασίας για το έτος 2021, μεταξύ της Ελλάδας και της Ιορδανίας.

Το εν λόγω πρόγραμμα περιλαμβάνει συνεκπαιδεύσεις των Ενόπλων Δυνάμεων των δύο χωρών, επιμόρφωση στελεχών σε Ελληνικά Στρατιωτικά Ιδρύματα και Σχολεία των τριών Κλάδων των ΕΔ, δράσεις περαιτέρω αναβάθμισης της συνεργασίας σε θέματα Ειδικών Επιχειρήσεων με την πραγματοποίηση κοινών εκπαιδευτικών αντικειμένων σε εγκαταστάσεις και των δύο χωρών, καθώς και συνεργασία επί θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

Με την υπογραφή του εν λόγω Προγράμματος αναβαθμίζεται περαιτέρω η στρατιωτική συνεργασία και η διαλειτουργικότητα μεταξύ των ΕΔ των δύο χωρών με την διεξαγωγή τόσο κοινών ασκήσεων όσο και επιχειρησιακών δραστηριοτήτων.

Παράλληλα αναδεικνύεται ο καθοριστικός ρόλος της Ελλάδας και της Ιορδανίας στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής, ως πυλώνων σταθερότητας και ασφάλειας.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.