Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανάπτυξη των Δυνάμεων της Ταχείας Αντίδρασης της Ταξιαρχίας της Εθνικής Φρουράς!

Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων της 7ης ΜΚ ΤΑΞ ΠΖ, διεξήχθη στις 21 Απρ. 2021 η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑ...






Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων της 7ης ΜΚ ΤΑΞ ΠΖ, διεξήχθη στις 21 Απρ. 2021 η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ», την οποία παρακολούθησε ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης.


Η ΤΑΜΣ επίπεδου Συγκροτήματος Ίλης διεξήχθη με πραγματικά πυρά στο ΠΒ «ΦΑΝΟΣ» από τη Δύναμη Ταχείας Αντίδρασης της Ταξιαρχίας.






Σε αυτήν εξετάστηκαν τα αντικείμενα ταχείας αντίδρασης, υπέρβασης αμυνομένων τμημάτων ΠΖ, επιθετική ενέργεια για κατάληψη ΑΝΣΚ, αντικατάσταση επιτιθέμενων τμημάτων, σταθεροποίηση, αναδιοργάνωση και άμυνα επί του καταληφθέντος ΑΝΣΚ.


Ο Αρχηγός της ΕΦ, συνεχάρη το προσωπικό καθώς διαπίστωσε το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας και επιχειρησιακής εκπαίδευσης, το υψηλό ηθικό και τον επαγγελματισμό του.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.