Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Μετανοώ... έκανα λάθος» φώναζε... ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ... Μαστίγωσαν γυναίκα επειδή μίλησε με άνδρα στο τηλέφωνο...!!

Ακόμα μία φρικιαστική πράξη από τους Ταλιμπάν που προκαλεί αποτροπιασμό σε ολόκληρο τον πλανήτη Το «νόμο» στα χέρια τους αποφάσισαν να ...




Ακόμα μία φρικιαστική πράξη από τους Ταλιμπάν που προκαλεί αποτροπιασμό σε ολόκληρο τον πλανήτη

Το «νόμο» στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν, προκαλώντας για ακόμη μια φορά σοκ στη κοινή γνώμη.

Βάσει του νόμου της Σαρία, Ταλιμπάν στο χωριό Haftgola, κοντά στην πόλη Herat, μαστίγωσαν ανυπεράσπιστη γυναίκα για «έγκλημα». Η άτυχη γυναίκα κατηγορήθηκε για «ανήθικη σχέση» επειδή μιλούσε με άνδρα στο κινητό!

Στο σοκαριστικό βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, φαίνεται η γυναίκα να εκλιπαρεί για έλεος με άνδρες να τη μαστιγώνουν. «Μετανοώ, είναι δικό μου λάθος, έκανα λάθος», φωνάζει αυτή με λυγμούς.

Γύρω της οι ντόπιοι, έχουν σχηματίσει έναν κύκλο, ωστόσο όχι μόνο δεν επεμβαίνουν, αλλά ζητωκραυγάζουν, παρακολουθώντας το αποτρόπαιο θέαμα, το οποίο μάλιστα κάποιοι από αυτούς καταγράφουν με τα κινητά τους.

Προσοχή, οι εικόνες είναι σκληρές:





---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.