Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα πέσει σε κατάθλιψη... Δύσκολοι καιροί για την Γκρέτα-Άπατο το ντοκιμαντέρ

Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Βρετανικού BBC για τη Γκρέτα Τούνμπεργκ προβλήθηκε, αλλά τα νούμερα προβολής ήταν άσχημα....







Το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς ντοκιμαντέρ του Βρετανικού BBC για τη Γκρέτα Τούνμπεργκ προβλήθηκε, αλλά τα νούμερα προβολής ήταν άσχημα.


Η σειρά ντοκιμαντέρ "Greta Thunberg: A Year to Change the World" που ακολουθεί τη Greta Thunberg από τον Αύγουστο του 2019 έως το τέλος του 2020 όταν ταξιδεύει στην Αμερική και τον κόσμο για να σώσει το "κλίμα" ξεκίνησε.

Το πρώτο από τα τρία επεισόδια προβλήθηκε στο BBC One τη Δευτέρα σε καλή ώρα μάλιστα.

Ωστόσο, οι αριθμοί των θεατών δείχνουν ότι το κανάλι έχασε έως και το 55% των θεατών σε σύγκριση με το επεισόδιο του "Masterchef" που μεταδόθηκε την ίδια ώρα μια εβδομάδα νωρίτερα. Το επεισόδιο της πρεμιέρας του ντοκιμαντέρ για την Greta είχε κατά μέσο όρο λίγο κάτω από 1 εκατομμύριο θεατές, σε σύγκριση με 3,6 εκατομμύρια θεατές του Masterchef την προηγούμενη εβδομάδα.

"Μια πιθανή εξήγηση για την αποτυχία είναι ότι οι θεατές υποφέρουν από σοβαρή κόπωση περί της Γκρέτα. Μια άλλη είναι ότι οι θεατές δεν ενδιαφέρονται τόσο για την κλιματική αλλαγή όσο πιστεύουν οι πολιτικοί, οι περιβαλλοντολόγοι και το BBC", γράφει ο Τζέιμς Ντελίνγκπολ του Breitbart.



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.