Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ασπρόπυργος: Εδώ βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το νεογέννητο κοριτσάκι - Τι λέει η γυναίκα που το εντόπισε

Καλά στην υγεία του είναι το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε οικόπεδο στον Ασπρόπυργο. Το νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο σε ...





Καλά στην υγεία του είναι το βρέφος που βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε οικόπεδο στον Ασπρόπυργο. Το νεογέννητο κοριτσάκι βρέθηκε τυλιγμένο σε μια πετσέτα και με τον ομφάλιο λώρο, λίγες ώρες μετά τη γέννησή του. 

Το βρέφος εντόπισε μια γυναίκα από τη Γεωργία, κάτοικος της περιοχής, που έντρομη κάλεσε την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο. 

Το μωρό διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. 

Την υπόθεση ερευνά το Τμήμα Ασφαλείας Ασπροπύργου. Η αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούν να εντοπίσουν τη μητέρα του βρέφους που πιθανότατα γέννησε στο συγκεκριμένο σημείο όπου εντοπίστηκε το κοριτσάκι. Μεταξύ άλλων, αναζητούν από τα νοσοκομεία της Αττικής, αν κάποια γυναίκα ζήτησε βοήθεια.

Η μαρτυρία της γυναίκας

Η γυναίκα που βρήκε το βρέφος μίλησε στην ΕΡΤ, λέγοντας πως το αντιλήφθηκε από τα κλάματά του. "Ήταν γυμνό, άκουσα κλάματα. Είχε χώματα στο κεφάλι" είπε η γυναίκα.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.