Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Θα δείτε και χειρότερα... Βέλγιο: Μετανάστες ξυλοκόπησαν μέλος του Κοινοβουλίου στην μέση του δρόμου - Βίντεο

Κράτος εν κράτει οι συμμορίες των μεταναστών στις γειτονιές των Βρυξελλών Οβουλευτής των Βρυξελλών Mathias Vanden Borre (N-VA) δέχθηκε επίθ...







Κράτος εν κράτει οι συμμορίες των μεταναστών στις γειτονιές των Βρυξελλών

Οβουλευτής των Βρυξελλών Mathias Vanden Borre (N-VA) δέχθηκε επίθεση στο δρόμο χθες το απόγευμα από μια ομάδα νέων μεταναστών στις Βρυξέλλες. Αυτό μπορεί να φανεί σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο διαδίκτυο. Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα για το συμβάν.

Οι εικόνες δείχνουν πώς μια ομάδα νέων μεταναστών απειλεί το μέλος του Κοινοβουλίου. Όταν ζητά από έναν από αυτούς να τον αφήσει ήσυχο, όλο και περισσότερα μέλη της συμμορίας εντάσσονται στην ομάδα. "Δέχτηκα επίθεση, ξυλοκοπήθηκα και ήταν σχεδόν ληστεία" , είπε στο HLN.

Το περιστατικό συνέβη στις Βρυξέλλες, στην περιοχή Essegem μεταξύ Jette και Laken. «Επισκέφτηκα έναν φωτογράφο με τη γυναίκα μου και τον επτάχρονο γιο μου. Όταν η γυναίκα μου και ο γιος μου ήταν ακόμα μέσα, πήγα για μια βόλτα γύρω από την γειτονιά», κατέθεσε.

«Ξαφνικά έξι ή επτά νεαροί ήρθαν περπατώντας πίσω μου. Άρχισαν να μου φωνάζουν, να με εκφοβίζουν. Πήρα το κινητό μου και άρχισα να τραβάω. Τότε ήρθαν ακόμη πιο κοντά. Πρώτα δέχτηκα ένα λάκτισμα στο πλάι, μετά ένα χτύπημα στο σαγόνι μου. Ένας από αυτούς προσπάθησε να κλέψει το κινητό μου. Τότε άρχισα να περπατάω γρήγορα», καταλήγει. Ο Vanden Borre ενημέρωσε την αστυνομία και εκείνοι έφτασαν στη σκηνή μετά από λίγα λεπτά.

Ως αποτέλεσμα της επίθεσης, ο βουλευτής έχει...παράσημο ένα πρησμένο σαγόνι και είναι ανίκανος για εργασία για 3 ημέρες.

Ο Vanden Borre υπέβαλε καταγγελία και η αστυνομία έχει ξεκινήσει την έρευνα. «Ένας αστυνομικός αναγνώρισε αμέσως έναν από αυτούς τους τύπους στις εικόνες μου. Υποψιάζομαι ότι είναι γνωστοί στην αστυνομία», καταλήγει.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.