Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πριν λίγο... Προσωρινά κρατούμενο έκρινε η εισαγγελία Βρυξελλών τον Γ.Λαγό

   Προσωρινά κρατούμενο έκρινε το προανακριτικό τμήμα της εισαγγελίας των Βρυξελλών τον Γιάννη Λαγό, που έχει καταδικαστεί ως μέλος της ηγε...

  




Προσωρινά κρατούμενο έκρινε το προανακριτικό τμήμα της εισαγγελίας των Βρυξελλών τον Γιάννη Λαγό, που έχει καταδικαστεί ως μέλος της ηγετικής ομάδας της Χρυσής Αυγής για εγκληματική οργάνωση.

Η απόφαση να παραμείνει υπό κράτηση έως ότου κριθούν τα ένδικα μέσα τα οποία έχει τη δυνατότητα να ασκήσει ο Γ.Λαγός ανακοινώθηκε από την εισαγγελία των Βρυξελλών, σήμερα Μ. Τετάρτη, μία μέρα μετά τη σύλληψή του.

Η άσκηση ένδικων μέσων από τον Γ.Λαγό θεωρείται δεδομένη από τη στιγμή μάλιστα που δεν δέχθηκε την παράδοσή του στις ελληνικές αρχές, όπως αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Από το Βέλγιο θα ασκήσει κάθε ένδικο μέσο που του παρέχει η Βελγική ποινική νομοθεσία, σε μία προσπάθεια είτε να αναστείλει το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης που έχει εκδοθεί σε βάρος, είτε να καθυστερήσει την έκδοσή του στην Ελλάδα.

Οι... προετοιμασίες της κυβέρνησης

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης από την πλευρά του (όπως διαρρέει η κυβέρνηση), ενόψει της απόφασης του Ευρωκοινοβουλίου, είχε συνεχή επικοινωνία και είχε κινητοποιήσει τις αρχές του Βέλγιο, της Δανίας και της Νορβηγίας προκειμένου να αποκλείσει κάθε ενδεχόμενο διαφυγής του Γιάννη Λαγού, ενώ βρισκόταν υπό διακριτική παρακολούθηση από τις αρμόδιες Βελγικές αρχές.

Μάλιστα, έχει συγκροτήσει ειδική ομάδα αστυνομικών, οι οποίοι είναι σε συνεχή 24ώρη εγρήγορση, όταν και εφόσον δοθεί το πράσινο φως από τις Βελγικές αρχές για την μεταγωγή του στη χώρα μας να φύγουν με το πρώτο αεροπλάνο.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Πλιώτας είχε stand by στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών τους καθ΄ ύλην αρμόδιους εισαγγελείς, έτσι ώστε, μόλις γινόταν η άρση της ασυλίας του Γιάννη Λαγού να προχωρήσουν άμεσα στην έκδοση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης.

Μάλιστα, όπως, έλεγαν χαρακτηριστικά εισαγγελείς Εφετών, «ο Πλιώτας ήταν πάνω από το κεφάλι τους και ας μην ήταν στο Εφετείο, τους είχε στριμώξει για να μην γίνει καμιά στραβή και ρεζιλευτεί η Εισαγγελία».

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.