Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τουρκία: Παραιτήθηκε ο Ιμάμης της Αγίας Σοφίας

Παραιτήθηκε ο Ιμάμης της Αγίας Σοφίας – Ο Mehmet Boynukalin θέλει να επιστρέψει στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά. Ο ιμ...







Παραιτήθηκε ο Ιμάμης της Αγίας Σοφίας – Ο Mehmet Boynukalin θέλει να επιστρέψει στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά.

Ο ιμάμης στο εμβληματικό τζαμί της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, γράφει το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ανακοίνωσε την Πέμπτη ότι παραιτείται από τα καθήκοντά του για να επιστρέψει στις ακαδημαϊκές σπουδές του.

Ο Mehmet Boynukalin, ήταν, γράφουν οι Τούρκοι, προσωρινός ιμάμης στην Αγία Σοφία.

Θα συνεχίσει την ακαδημαϊκή του καριέρα στη Σχολή Θεολογίας του Πανεπιστημίου του Μαρμαρά, που βρίσκεται επίσης στην τουρκική μητρόπολη.

Ο Boynukalin υπηρέτησε στο τζαμί μαζί με δύο άλλους ιμάμηδες από τον περασμένο Ιούλιο, όταν η Αγία Σοφία έγινε ξανά τζαμί.

Το 1985, η Αγία Σοφία προστέθηκε στον Κατάλογο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO.

Ο Οσμάν Ασλάν, μουεζίνης της Αγιάς Σοφιάς την Κυριακή 2 Αυγούστου πέθανε από ανακοπή καρδιάς!

Ο συγκεκριμένος Μουζενίνης ονόματι Οσμάν Ασλάν φαίνεται ότι ήταν εθελοντικά στην Αγιά Σοφιά και καλούσε τον κόσμο σε ισλαμική προσευχή από τους μιναρέδες.

Ο θάνατος του μουεζίνη που λειτουργούσε από όταν το μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς μετετράπη σε τζαμί, ανακοινώθηκε από τις αρχές της Κωνσταντινούπολης. Διονύσης Αντωνέλλος - sportime.gr

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.