Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Διόδια Ελευσίνας: Δεν επέτρεψαν στον αδελφό του Δημήτρη Λιγνάδη να περάσει - Ήθελε να τον επισκεφθεί στη φυλακή

Στις φυλακές της Τρίπολης ήθελε να πάει ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη προκειμένου να του δώσει κάποια έγγραφα. Ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς...




Στις φυλακές της Τρίπολης ήθελε να πάει ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη προκειμένου να του δώσει κάποια έγγραφα. Ωστόσο δεν τα κατάφερε καθώς στον έλεγχο που του έγινε στα διόδια της Ελευσίνας οι αστυνομικοί έκριναν ότι δεν είχε μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα για να του επιτραπεί η μετακίνηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΟΡΕΝ ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη παρέμεινε στα διόδιαγια τουλάχιστον μισή ώρα προσπαθώντας να πείσει τους αστυνομικούς να τον αφήσουν να περάσει. Είχε στην κατοχή του μία υπεύθυνη δήλωση την οποία είχε αποθηκεύσει στο laptop που είχε μαζί του.

Στην υπεύθυνη δήλωση βεβαίωνε ότι πάει στις φυλακές της Τρίπολης προκειμένου να δει στο επισκεπτήριο τον αδελφό του. “Θέλω να πάω σε κρατούμενο έγγραφα. Δεν με αφήνουν να περάσω. Είχα μαζί μου υπεύθυνη δήλωση”, είπε ο αδελφός του Δημήτρη Λιγνάδη.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.