Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με Ρωσίδα κατάσκοπο της Γκεστάπο τα είχε επί Κατοχής ο Καραμανλής!..ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τον «κουφό Εθνάρχη» από το βιβλίο του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΚΟΥΝΑ…

Εκπληκτικές αποκαλύψεις για το βρώμικο παρελθόν του «Εθνάρχη» Καραμανλή, που θα αφήσουν εποχή, κάνει στο νέο του βιβλίο ο κορυφαίος ερ...





Εκπληκτικές αποκαλύψεις για το βρώμικο παρελθόν του «Εθνάρχη» Καραμανλή, που θα αφήσουν εποχή, κάνει στο νέο του βιβλίο ο κορυφαίος ερευνητής της Ιστορίας της Κατοχής, Δημοσθένης Κούκουνας. Ο τίτλος του βιβλίου του ακάματου Κούκουνα είναι «Η υπόθεση Μέρτεν και η σύγκρουση με τον Καραμανλή», κυκλοφορεί εδώ και 40 ημέρες από τις εκδόσεις «Ariston Books», αλλά το έχουν «θάψει» όλα τα ΜΜΕ για ευνοήτους λόγους!..

Ο «Στόχος» θα παρουσιάσει σήμερα ελάχιστα μόνο από όσα αποκαλύπτει ο Δημοσθένης Κούκουνας στις 528 σελίδες του εκπληκτικού αυτού βιβλίου.




ΕΠΙ ΚΑΤΟΧΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΓΚΕΣΤΑΠΟ!..

Για παράδειγμα, το μόνο χειροπιαστό που ξέραμε μέχρι σήμερα για τον Καραμανλή πρίν το 1945, ήταν ότι δεν υπηρέτησε στον Ελληνικό Στρατό λόγω… κουφαμάρας!

1)Επιβεβαιώνεται οριστικά ότι ο «Εθνάρχης» Καραμανλής επί Κατοχής όχι μόνο δεν έκανε την παραμικρή αντιστασιακή πράξη, αλλά κι ότι είχε δεσμό με μία κατάσκοπο της Γκεστάπο!.. Ο Κούκουνας δίνει φοβερά στοιχεία για την ερωτική σχέση του καλοπερασάκια Καραμανλή με την περίφημη Ρωσσίδα καλλονή της εποχής, την Λίλη Μακ. Για την συγκεκριμένη υπάρχει πληροφοριακό δελτίο των συμμαχικών υπηρεσιών του 1946, ότι είχε διατελέσει πράκτωρ της Γκεστάπο. Μάλιστα, τον Μάιο του 1946 η Λίλη Μακ εδικάσθη από το Ειδικό Δικαστήριο Δοσιλόγων, το οποίο την απήλλαξε λόγω αμφιβολιών. Το αν ο Καραμανλής ήταν και συνεργάτης των Γερμανών επί Κατοχής, το αφήνουμε στην κρίση των αναγνωστών που θα διαβάσουν τις σελίδες 179 – 181 του βιβλίου του Κούκουνα

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο «ΕΘΝΑΡΧΗΣ» ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ;

2) Ο Δημ. Κούκουνας παραθέτει έγγραφο της CIA, της 16ης Σεπτεμβρίου 1962, το οποίο έχει διακινηθεί και στο διαδίκτυο τα τελευταία 2-3 χρόνια, μετά τον αποχαρακτηρισμό του, και το οποίο συνδέει τον «Εθνάρχη» Καραμανλή με τις διώξεις των Εβραίων επί Κατοχής. Η φήμη αυτή ξεκίνησε από την πληροφορία που είχε δώσει ο Σύμβουλος της Ελληνικής Πρεσβείας στο Ισραήλ Ιωάννης Μοσχόπουλος, ότι το όνομα του τότε Πρωθυπουργού περιελαμβάνετο σε έναν πίνακα πρακτόρων των γερμανικών Αρχών, ο οποίος είχε κατατεθεί στην δίκη του Άιχμαν. Όπως επισημαίνει ο κ. Κούκουνας, «η χρησιμοποίηση του ονόματος του Κων. Καραμανλή οφειλόταν σε παρασκηνιακές ενέργειες αντιπολιτευόμενων κύκλων, που άντλησαν το στοιχείο αυτό από ένα κατάλογο Ελλήνων πρακτόρων που είχαν μισθώσει οι Γερμανοί επί Κατοχής».

ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ; Η Καραμανλική Προπαγάνδα διά των φιλικών της ΜΜΕ θα βγάλει αυτά τα στοιχεία εντελώς αναξιόπιστα, για τον εξής λόγο: Ο Ι. Μοσχόπουλος είχε προταθεί από την Εθνοσωτήριο Επανάσταση της 21ης Απριλίου για υπουργός Εξωτερικών (σελ. 181-184)!..

Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕΡΤΕΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ Τ

3) Ακόμα εκπληκτικώτερες είναι οι αποκαλύψεις του Δ. Κούκουνα για την σχέση του Καραμανλή με την περίφημη «Υπόθεση Μέρτεν». Ο συγγραφέας, στηριζόμενος στις αποκαλύψεις των εφημερίδων του συγκροτήματος Μπότση («Απογευματινή» και «Ακρόπολις») ξετυλίγει το κουβάρι των παρασκηνιακών ενεργειών στις οποίες προέβησαν στελέχη της Ενώσεως Κέντρου, σε συνεργασία με τον δημοσιογράφο Βάσο Μαθιόπουλο, για να ανακινήσουν το σκάνδαλο Μέρτεν με νέες αξιόπιστες μαρτυρίες. Στο βιβλίο παρατίθενται τα σχετικά δημοσιεύματα και η σχετική αλληλογραφία. Στο Β΄ Μέρος του βιβλίου ο συγγραφεύς παραθέτει κατά βάση τα πρακτικά της δίκης, μετά από ένα σύντομο ιστορικό της επιστροφής του Μέρτεν στην Ελλάδα.




Εν συνεχεία, παρατίθενται αυτούσιες στο βιβλίο οι συνεντεύξεις-αποκαλύψεις του Μέρτεν στην «Ηχώ» του Αμβούργου και το γνωστό δημοσίευμα του «Σπήγκελ» (Σεπτέμβριος 1960). Ο συγγραφεύς αναφέρει την συνέχιση των απειλών από την πλευρά Μέρτεν, διά της συνεργίας του Β. Μαθιόπουλου (σελ. 442). Το βιβλίο συνεχίζεται με ένα ενδιαφέρον κομμάτι για τις απειλές Μέρτεν μέσω της υπάρξεως του άλμπουμ με φωτογραφίες του ιδίου με τον Καραμανλή και το ζεύγος Μακρή. Συνεχίζεται με τις κατηγορίες του πρέσβη Θωμά Υψηλάντη εναντίον του Καραμανλή, οι οποίες «θάφτηκαν» τελικά με μαζική εξαγορά του Τύπου από τους Καραμανλικούς!.. Το βιβλίο ολοκληρώνεται με μία σύντομη κριτική του συγγραφέως στην θέση της CIA, από το πληροφοριακό υλικό της οποίας προκύπτουν διάφορες παρασκηνιακές ενέργειες προς εξασφάλισιν ή εξαγορά της σιωπής του Μέρτεν εκ μέρους του Καραμανλικού περιβάλλοντος. Πέρα από το κείμενο που προανεφέρθη, η CIA είχε ενδιαφερθεί ιδιαίτερα για την υπόθεση, καθώς ενεπλέκοντο και ανώτατα κυβερνητικά στελέχη στην Βόννη, και μάλιστα είχε προχωρήσει και σε τηλεφωνικές παρακολουθήσεις του Μέρτεν, αλλά τα στοιχεία των υποκλοπών δεν έχουν ακόμη αποδεσμευθεί (σελ. 554-556).

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αναφορές των εν Ελλάδι Εβραίων (Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κλπ.) για την φημολογούμενη συμμετοχή του Καραμανλή στις Εβραίκές διώξεις στις οποίες προέβησαν οι Ναζί. 

Εφημερίδα "Στόχος"




---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.