Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηράκλειο: Για μια αλβανιδα το Πακιστανικό ξύλο στην πλατεία Ελευθερίας – Τα πειράγματα που άναψαν τα αίματα

Τα πειράγματα σε βάρος μιας κοπέλας από την Αλβανία η οποία έχει σχέση με έναν εκ των Πακιστανών που ενεπλάκησαν στη χθεσινή φασαρία στο ...







Τα πειράγματα σε βάρος μιας κοπέλας από την Αλβανία η οποία έχει σχέση με έναν εκ των Πακιστανών που ενεπλάκησαν στη χθεσινή φασαρία στο κέντρο του Ηρακλείου ήταν ο λόγος που ξεκίνησε το επεισόδιο στην πλατεία Ελευθερίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο φίλος της νεαρής γυναίκας βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του σε καφέ του Ηρακλείου όπου έγινε ένα ακόμα περιστατικό που ήταν και το αποκορύφωμα της κακής σχέσης των δύο πλευρών και πυροδότησε την μεταξύ τους φασαρία.

Από τη μία ήταν οι φίλοι του ενός αλλοδαπού μαζί με την κοπέλα του και από την άλλη τα άτομα που παρενοχλούσαν την νεαρή γυναίκα.

Αυτό αναφέρεται από τις Αρχές ότι ήταν το γεγονός που έκανε τις δύο πλευρές να ξεκινήσουν τον καυγά, στον οποίο οι συμμετέχοντες δεν περιορίστηκαν σε χτυπήματα με τα χέρια και τα πόδια, αλλά χρησιμοποιήθηκε και ένα σπασμένο μπουκάλι με το οποίο τραυματίστηκε το άτομο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με το creta24.gr, τελικώς συνελήφθησαν και θα απελαθούν γιατί είναι παράνομα στη χώρα τέσσερις Πακιστανοί , μεταξύ αυτών και ο τραυματίας του επεισοδίου.

 


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.