Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Κλήση σε απολογία από Ανακριτή έλαβε ο οδηγός του οχήματος που έπεσε στο γκρεμό, για το θανάσιμο τραυματισμό της Κορίνας

Ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών, σε παροχή εξηγήσεων αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος στη Γαύδο, στο οποίο η 27χρονη Κορίν...







Ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών, σε παροχή εξηγήσεων αναφορικά με τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος στη Γαύδο, στο οποίο η 27χρονη Κορίνα, φοιτήτρια από την Κέρκυρα, ανασύρθηκε νερκή θα κληθεί ο 40χρονος φίλος της

Με τον 40χρονο φίλο της νεαρής φοιτήτριας, να επιμένει στην εκδοχή του δυστυχήματος, αναμένεται εντό του 48ώρου να μεταβεί ενώπιων του Ανακριτή σε παροχή εξηγήσεων αναφορικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή της η 27χρονη φοιτήτρια από την Κέρκυρα, στο γκρεμό της Γαύδου. Ο 40χρονος αρνείται τα όσα του προσάπτει ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης, για λήψη ουσιών και φαρμάκων όπως προέκυψε στις αιματολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά το τροχαίο, όταν τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο. Ο ίδιος, ισχυρίζεται ότι οι δείκτες σκευασμάτων οφείλονται στη χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής στην οποία υποβλήθηκε από το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό.

«Δεν στέκει. Με εικασίες, γιατί αυτές οι ουσίες ήτανε μετά, όταν με βάλαν στο νοσοκομείο αμέσως και μου δώσανε και ηρεμιστικά. Τέσσερις η ώρα θα είχε πάει όταν μου είπαν για την Κορίνα. Αυτά τα φάρμακα είναι μέσα που πήρα, για αυτό είναι και το αλκοόλ μηδέν. Μαζί με αυτό θα έπρεπε να είναι και το χαρτί με τα φάρμακα που μου δώσανε. Ήμαρτον! Για αυτό τσαντίζομαι», υποστήριξε σε δήλωσή του ο 40χρονος.

Ο 40χρονος υποστηρίζει ότι, «Καθόμασταν από τη μεριά του οδηγού με τα πόδια στου συνοδηγού, από κάτω από τα πόδια μας ήτανε οι λεβιέδες, το χειρόφρενο, και λέω… Φαντάζομαι ότι το χειρόφρενο είχε λυθεί από ώρα. Εγώ έβαλα μπροστά, έβαλα μπροστά και το αμάξι δεν «κλώτσησε». Περίμενα, έκανε κρύο, «Πω πω», λέω, «Άντε, ακόμα να ζεστάνει;», και σιγά-σιγά ξαναμπήκα σε λήθαργο. Θυμάμαι πολλά, αλλά μετά δε θυμάμαι, όταν βγήκα πάνω και κατέρρευσα.» (..) «Το χειρόφρενο μόνο με χέρι λύνεται, γιατί υπάρχει ασφάλιση – απασφάλιση. Όταν το τραβάς ασφαλίζει κι όταν το απασφαλίζεις, κατεβαίνει. Δηλαδή, έχει πει πάρα πολλά που… δεν μπορώ να βασιστώ στα λεγόμενα του υπαιτίου οδηγού. Ότι έχει καταθέσει πλέον, δεν το αμφισβητώ εγώ, αμφισβητείται από τα ευρήματα. Άλλα έχει πει, άλλα έχει ξανακαταθέσει κι άλλα δείχνουν όλα τα ευρήματα.»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της 27χρονης, απορρίπτει τους ισχυρισμούς του 40χρονου για τις συνθήκες που το όχημά τους βρέθηκε στο γκρεμό. «Υπάρχει ένας υδροφόρος αγωγός, σωλήνας, πλαστικός, που είναι παράλληλα, δηλαδή, με τον γκρεμό εκεί στο πλάτωμα. Και σβηστό να ήταν το αυτοκίνητο και να τσουλούσε, το αυτοκίνητο θα σταματούσε στο εμπόδιο που λέγεται υδροφόρος σωλήνας. Οι αξιωματικοί που διενεργούσαν την έρευνα του τροχαίου, αυτού, δυστυχήματος, προέβησαν σε δοκιμές. Δηλαδή, για να υπερπηδήσει αυτό το εμπόδιο κάποιος, θα έπρεπε να πατήσει γκάζι, τον επιταχυντή του. Που σημαίνει αναντίρρητα, αναπόφευκτα, ήταν σε κίνηση», επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας και υποστηρίζει ότι δε θα μπορούσε, χωρίς ταχύτητα, ένα όχημα να το περάσει στο γκρεμό.

Ο 40χρονος από την πλευρά του, ισχυρίζεται ότι τους τελευταίους τρεις μήνες με την 27χρονη φοιτήτρια ήταν ζευγάρι, αλλά το γνώριζαν λιγοστοί. «Σχέση τώρα μακροχρόνια δεν είχαμε. Είχαμε αρχίσει τρεις μήνες. Το τελευταίο μήνα είναι πολλοί άνθρωποι που μας είχανε καταλάβει και μας είχανε ματιάσει. Θα ‘θελα κάποια στιγμή να μιλήσω με την οικογένειά της γιατί δεν έχω πει επισήμως ένα συγγνώμη για το δυστύχημα. Η Κορίνα με έχει συγχωρέσει, δυστύχημα είχαμε, δεν τη σκότωσα. Βγήκαμε ζωντανοί, κανείς γιατί δεν το λέει αυτό; Μου ‘δωσε ένα φιλί και πήρα δύναμη. Πού βρήκα λέει ο κύριος δύναμη, λέει ότι είμαι αδύνατος. Εγώ είμαι ο καλύτερος όποιος ξέρει εκεί πέρα από τους αναρριχητές και περιπατητές στη Γαύδο», σημειώνει.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Κορίνας, υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία καταδεικνύουν το τραγικό τέλος της 27χρονης και δεν συντείνουν στην εκδοχή του τροχαίου δυστυχήματος.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.