Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ... Κρεμλίνο: «ΝΑΤΟ-ΗΠΑ δεν θέλουν ανεξάρτητη συμπεριφορά από την Τουρκία»

Η ανεξάρτητη πορεία της Τουρκίας έχει προκαλέσει συναγερμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ, οι οποίοι με σκληρές δηλώσεις καταφέρονται ...





Η ανεξάρτητη πορεία της Τουρκίας έχει προκαλέσει συναγερμό στις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ, οι οποίοι με σκληρές δηλώσεις καταφέρονται εναντίον της Άγκυρας, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ σε ζωντανή μετάδοση του προγράμματος Great Game στο Channel One TV την Πέμπτη.


"Η Τουρκία και η δέσμευση της για ανεξάρτητη πορεία ανάπτυξής, η οποία είναι αρκετά σταθερή, αποτελούν αντικείμενο αυξημένης προσοχής και ίσως ανησυχίας για το ΝΑΤΟ. Και, φυσικά, αυτό είναι θέμα ανησυχίας και για τις ΗΠΑ, το οποίο φαίνεται από τον τρόπο που αντιδρούν στην αγορά των S-400 της Τουρκίας από εμάς.

"Οι ενέργειες της Άγκυρας δεν αρέσουν προφανώς στην Ουάσινγκτον, όπως δεν αρέσει και το γεγονός πώς ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, οδηγεί με βεβαιότητα την Τουρκία προς τα εμπρός, αφού οι ΗΠΑ θα προτιμούσουν μια πιο συμμορφούμενη Τουρκία", εξήγησε ο Πεσκόφ.

Ο Ρώσος προεδρικός εκπρόσωπος είπε επίσης ότι αμφιβάλλει ότι η επιθυμία να κατανοηθεί η ιστορία και να αποδοθεί δικαιοσύνη ήταν πίσω από τις δηλώσεις του Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, σχετικά με την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων υπό την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

"Πιστεύω ότι σε μεγαλύτερο βαθμό η αναγνώριση της γενοκτονίας από την Ουάσινγκτον είναι πιθανότατα αναπόσπαστο μέρος αυτού του αγαπημένου παιχνιδιού" καρότο και ραβδί".

Αυτή δεν είναι η επιθυμία να δείξουμε συμπάθεια για τον Αρμενικό λαό και δεν είναι η επιθυμία να κατανοήσουμε βαθιά την ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και την ιστορία της Αρμενίας», επεσήμανε ο Πεσκόφ.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.