Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... τουρκικά μέσα διαρρέουν πως θα τηλεφωνηθούν σήμερα Ερντογάν - Μπάϊντεν λίγο πριν ο Πρόεδρος των ΗΠΑ αναγνωρίζει Αρμενική Γενοκτονία!

Πληροφορίες για τηλεφώνημα ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Τζο Μπάιντεν σήμερα, Παρασκευή, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης ε...







Πληροφορίες για τηλεφώνημα ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Τζο Μπάιντεν σήμερα, Παρασκευή, μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα το πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρακτορείο η τηλεφωνική επικοινωνία προγραμματίστηκε μετά την διαδικτυακή συνάντηση που είχαν οι ηγέτες ΗΠΑ και Τουρκίας στη σύνοδο για το κλίμα.

Το τηλεφώνημα, μεταξύ άλλων, αναμένεται να επικεντρωθεί στην επικείμενη επίσημη αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων από τις ΗΠΑ, μία κίνηση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στην Τουρκία. Μάλιστα όπως ειπώθηκε, οι προετοιμασίες των διπλωματών των δύο πλευρών είναι έντονες.

Η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, η Τζεν Ψάκι, είπε σε δημοσιογράφους χθες ότι η αμερικανική προεδρία θα έχει «περισσότερα να πει» για το ζήτημα αυτό το Σάββατο. Απέφυγε να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.