Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φρεγάτες: Στα χέρια του ΥΕΘΑ η βρετανική πρόταση για το Πολεμικό Ναυτικό! Τι περιλαμβάνει

   Η πρόταση περιλαμβάνει και ενδιάμεση λύση. Σύμφωνα με τον ΥΕΘΑ ο ανταγωνισμός φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις προς αξιολόγηση. Αυτό είνα...


  


Η πρόταση περιλαμβάνει και ενδιάμεση λύση. Σύμφωνα με τον ΥΕΘΑ ο ανταγωνισμός φέρνει ενδιαφέρουσες προτάσεις προς αξιολόγηση. Αυτό είναι σωστό, αλλά πιέζει και ο χρόνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δημοσιοποιηθεί οι Βρετανοί προτείνουν στο ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό τις φρεγάτες Arrowhead 140 (Type 31) και ως ενδιάμεση λύση παλαιότερες φρεγάτες Type 23.

«Πρωινή συνάντηση εργασίας με την πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου, Κέιτ Σμιθ, η οποία μού επέδωσε υπόμνημα της βρετανικής πρότασης για πρόσκτηση τεσσάρων νέων Φ/Γ μαζί με ενδιάμεση λύση. Ο έντονος ανταγωνισμός μεταξύ των ενδιαφερομένων επιφέρει πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις για αξιολόγηση», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παναγιωτόπουλος.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.