Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γιαυτό τον λάτρευε ο Χίτλερ... Φανατικός οπαδός των ρατσιστικών θεωριών ο σφαγέας Κεμάλ... πίστευε οτι οι τούρκοι ήταν... Άριοι!

METAΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ "ΣΤΟΧΟ": Αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν οι Ευρωπαίοι και οι Έλληνες ιστορικοί για να μην κακοκαρδίσο...



METAΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΟ "ΣΤΟΧΟ":

Αυτό που δεν τόλμησαν να κάνουν οι Ευρωπαίοι και οι Έλληνες ιστορικοί για να μην κακοκαρδίσουν τους Μογγόλους, το κάνει σήμερα ο «Στόχος» με επιγραμματικό τρόπο. Τις λεπτομέρειες θα τις βρείτε στο Διαδίκτυο, αν ψάξετε τα επίμαχα βιβλία και τις επίμαχες λέξεις στο Google. Έχουμε και λέμε…


Ως γνωστόν, στον Μεσοπόλεμο, ο Μουσταφά Κεμάλ, θέλοντας να δυτικοποιήση πλήρως τον λαό του, προσπάθησε με χίλιους τρόπους να εκριζώση το Ισλάμ, γιατί το θεωρούσε καταστροφικό για τους Τούρκους. Αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό και το αποκαλύπτει σήμερα ο «Στόχος» (βλέπε το κεμαλικό σύνθημα «ευτυχής αυτός που λέγεται Τούρκος», που ισχύει μέχρι σήμερα) είναι ότι ο Κεμάλ θέλησε να εισάγη και τις φυλετικές μελέτες περί ανωτερότητος της λευκής φυλής που έκαναν τότε θραύση σε όλη την Ευρώπη


Στην ομιλία του της 16ης Μαρτίου 1923, στα Άδανα, ο Κεμάλ ξεκίνησε την προσπάθειά του να πείση τον λαό του για την ανωτερότητα της λευκής τουρκικής φυλής, όχι μόνον αποξενώνοντάς την από οιασδήποτε μογγολικές καταβολές, αλλά επιμένοντας στην τοπική μικρασιατική της προέλευση από αμνημονεύτων χρόνων, έναντι όλων των άλλων λαών της ανατολικής χερσονήσου. Είπε επί λέξει: «Οι Αρμένιοι δεν έχουν κανένα δικαίωμα επάνω σε αυτά τα πλούσια εδάφη. Αυτή η χώρα είναι ιδική σας, η χώρα των Τούρκων. Η χώρα αυτή υπήρξε τουρκική στο παρελθόν και είναι και σήμερα τουρκική και θα παραμείνη για πάντα τουρκική».


ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΩΝ ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΓΚΟΜΠΙΝΩ ΚΑΙ ΠΙΤΤΑΡ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!..


Στις 27 Απριλίου 1925, στην εφημερίδα «Βακίτ», ο υπαρχηγός του Κεμάλ, Ισμέτ πασάς (Ινονού), έλεγε: «Οι άλλοι πληθυσμοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επηρεάσουν την τουρκική πλειοψηφία. Υποχρέωσίς μας είναι να μετατρέψουμε αμέσως σε Τούρκους όσοι ευρίσκονται επί του εδάφους του τουρκικού έθνους. Κανένα έλεος για τους πληθυσμούς που εναντιώνονται στους Τούρκους και στην τουρκικότητα. Αυτό που επιζητούμε πρωτίστως από τους υπηρετούντες το έθνος είναι να είναι Τούρκοι και να εμπνέονται από την τουρκικότητα».


Ο γενοκτόνος ενάμισυ εκατομμυρίου Ελλήνων, Μουσταφά Κεμάλ, μελετούσε επισταμένως τους φυλετιστές (ρατσιστές) δυτικούς διανοουμένους όπως τον Γάλλο Γκομπινώ και τον Ελβετό Πιττάρ (Arthur de Gobineau 1816-1882 και Eugene Pittard, 1867-1962) Ο Ελβετός Ευγένιος Πιττάρ ήταν ο συγγραφέας (1924) του περίφημου βιβλίου «Les races et l’histoire» («Οι Φυλές και η Ιστορία») που επηρέασε όσο κανένα άλλο τον Κεμάλ. Γι αυτό και το 1925 ίδρυσε το «Κέντρο Ανθρωπολογικών Μελετών» υπό τον άμεσο έλεγχό του. Τα Κέντρο αυτό έκανε μετρήσεις κρανίων στο νεκροταφείο του Καρατζά Αχμέτ και επί των παιδιών διαφορετικής υποθετικής φυλετικής προελεύσεως, όπως οι Εβραίοι, οι Ρωμηοί και οι Αρμένιοι!..


Στις 30 Σεπτεμβρίου 1926, ο Κεμάλ στην Άγκυρα, σε λόγο του, επέμενε στην ανάγκη «εξαγνίσεως της φυλής, πλούτου της φυλής, βελτιώσεως της φυλής». Σε ομιλία του στα τουρκικά νειάτα, στις 20 Οκτωβρίου 1927, εξήρε το «τουρκικό αίμα» της τουρκικής φυλής!..

Στο πρώτο Συνέδριο Ιστορίας της 2-11 Ιουλίου 1932, ο Κεμάλ υπεστήριξε τις φυλετιστικές θεωρίες τούρκων επιστημόνων όπως του Resit Galip, υπουργού Παιδείας, που καθώριζε ότι η τουρκική ιστορία ήταν στην αρχή όλων των πολιτισμών του πλανήτου επειδή εδημιουργήθη από την «ανώτερη τουρκική φυλή», η οποία ήταν «αλπική φυλή μεγάλου διαμετρήματος, λευκή με κάθετη μύτη ή αετήσια, με χείλη καλώς σχεδιασμένα, με μεγάλα μάτια συχνά γαλανά [σ.σ.: όπως του Κεμάλ] και καθόλου μογγολικά»!..


ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ - ΚΙ Ο ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΠΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΡΙΟΙ!..


Η θεωρία της ηλιακής τουρκικής γλώσσας διετυπώθη το 1936 από στενούς συνεργάτες του Κεμάλ. Μεταξύ άλλων έλεγε ότι: «Από την Ευρώπη έως την Αφρική, και ακόμη μέχρι την Αμερική, η ρίζα των γλωσσών όλων των πολιτισμών προέρχεται από τα τουρκικά». Εκείνη την χρονιά, η Αφέτ Ινάν, υιοθετημένη κόρη του Κεμάλ και δεξί του χέρι, καθηγήτρια ανθρωπολογίας, που είχε ετοιμάσει την διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο της Γενεύης υπό τον Ευγένιο Πιττάρ, υπέβαλε, κατόπιν διαταγής του Κεμάλ, 64.000 άτομα σε ανθρωπομετρικές μετρήσεις, «με σκοπό να αποδείξη ότι οι Τούρκοι είναι οι τέλειοι αντιπρόσωποι της αλπικής φυλής βραχυκεφάλων»!.. Από το 1925 έως το 1939, το περιοδικό τουρκικής ανθρωπολογίας που εξέδιδε το υπουργείο Παιδείας ήταν γεμάτο άρθρα που είχαν στόχο να αποδείξουν την ανωτερότητα της τουρκικής φυλής, στην βάση ανθρωπολογικών μελετών.


Έτσι εξηγείται η λατρεία που είχε ο Αδόλφος Χίτλερ στον Μουσταφά Κεμάλ, μια λατρεία που αποσιωπάται εδώ στην Ελλάδα ακόμη και από τους διώκτες της Χρυσής Αυγής, όπως ο Δημητράκης Ψαρράς. Σε επόμενο δημοσίευμα του «Στόχου» θα παραθέσουμε όσα υμνητικά έχει πεί κατά καιρούς για τον Κεμάλ ο Αδόλφος Χίτλερ, για να γελάσει ο κάθε πικραμένος. Μέχρι τότε, να υπενθυμίσουμε ότι και ο Ελευθέριος Βενιζέλος συμφωνούσε πως οι Τούρκοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ, ανήκουν στην Λευκή Φυλή και υπάρχουν σχετικές ομιλίες του Βενιζέλου μέσα στην Ελληνική Βουλή, που αποσιωπούν οι Βενιζελικοί και θα παραθέσει σύντομα ο «Στόχος» για να γίνει «του Κουτρούλη ο Γάμος»..


Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.