Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Το παράδειγμα του... «προφήτη»... Ο Τσαβούσογλου θα παραθέσει «ιφτάρ» προς τιμήν του Δένδια

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Άγκυρα την Πέμπτη, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο...







Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, κατά την διάρκεια της παραμονής του στην Άγκυρα την Πέμπτη, θα έχει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Στη συνέχεια θα υπάρξουν διευρυμένες συνομιλίες μεταξύ των δύο αντιπροσωπειών και κοινές δηλώσεις στον Τύπο.

Από ελληνικής πλευράς, στην αντιπροσωπεία θα συμμετάσχει ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για την οικονομική διπλωματία Κώστας Φραγκογιάννης, καθώς και η υπηρεσιακή ηγεσία του Υπουργείου.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών θα παραθέσει μετά, προς τιμήν του υπουργού Εξωτερικών, δείπνο «ιφτάρ», λόγω της έναρξης του ραμαζανιού.

Αναφορικά με την ημερήσια διάταξη των συνομιλίων, αναμένεται συζητηθούν οι διμερείς σχέσεις, τόσο πολιτικές όσο και οικονομικές, καθώς και οι διεθνείς εξελίξεις με έμφαση στις σχέσεις ΕΕ-Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένου του μεταναστευτικού-προσφυγικού, καθώς και οι περιφερειακές εξελίξεις με έμφαση στην Λιβύη και τη Συρία.

Το ραμαζάνι περιλαμβάνει δύο κύρια γεύματα: το «σουχούρ», πριν από την ανατολή, και το «ιφτάρ», μετά από τη δύση.

Τα γεύματα αυτά περιλαμβάνουν χουρμάδες ακολουθώντας το παράδειγμα του Προφήτη Μωάμεθ.

Μετά από το «ιφτάρ» και μέχρι το «σοχούρ» την άλλη μέρα, ο καθένας μπορεί να φάει ό, τι επιθυμεί από φαγητό, γλυκά και ποτά, εκτός από αλκοόλ και χοιρινό κρέας (είναι απαγορευμένα από τον Θεό και αναφέρονται στο Κοράνι).

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.