Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η Τζένιφερ Τζέικομπς από τον Λευκό Οίκο επιβεβαιώνει: Ο Μπάιντεν είπε στον Ερντογάν ότι θα αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων

Η Τζένιφερ Τζέικομπς, διαπιστευμένη δημοσιογράφος στον Λευκό Οίκο για το δίκτυο Bloomberg, έγραψε στο Twitter ότι, ο Τζο Μπάιντεν είπε στον...






Η Τζένιφερ Τζέικομπς, διαπιστευμένη δημοσιογράφος στον Λευκό Οίκο για το δίκτυο Bloomberg, έγραψε στο Twitter ότι, ο Τζο Μπάιντεν είπε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην τηλεφωνική τους συνομιλία την Παρασκευή, ότι σκοπεύει να αναγνωρίσει τη Γενοκτονία των Αρμενίων από την Οθωμανική Αυτοκρατορία.

«ΝΕΑ: Ο Μπάιντεν είπε στον Ερντογάν της Τουρκίας στη σημερινή κλήση ότι σκοπεύει να αναγνωρίσει τη σφαγή των Αρμενίων στις αρχές του 20ού αιώνα από τις δυνάμεις της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας ως γενοκτονία, λένε πηγές».

Η Αμερικανίδα δημοσιογράφος σημειώνει ότι την ίδια πληροφόρηση έχει και ο Ονούρ Αντ, ανταποκριτής του Blommberg στην Τουρκία.

Ο δημοσιογράφος Ραγκίπ Σοϊλού γράφει στο Twitter ότι σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, «η κλήση Ερντογάν με Μπάιντεν ήταν τεταμένη».

Νωρίτερα ο Λευκός Οίκος εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Πρόεδρος Τζόζεφ Ρ. Μπάιντεν μίλησε σήμερα με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για μια εποικοδομητική διμερή σχέση με διευρυμένους τομείς συνεργασίας και αποτελεσματική διαχείριση των διαφωνιών. Οι ηγέτες συμφώνησαν να πραγματοποιήσουν διμερή συνάντηση στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ τον Ιούνιο για να συζητήσουν το πλήρες φάσμα διμερών και περιφερειακών θεμάτων».



---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.