Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ερντογάν: Δεν φοβάμαι να πεθάνω - Τι απάντησε σε βουλευτή της αντιπολίτευσης που του "ευχήθηκε" να μην καταλήξει στην κρεμάλα

Πόλωση και δηλώσεις μίσους κυριαρχούν τα τελευταία 24ωρα στην Τουρκία με τον Ερντογάν να απειλείται έμμεσα ακόμη και με κρεμάλα, όπως συνέβη...







Πόλωση και δηλώσεις μίσους κυριαρχούν τα τελευταία 24ωρα στην Τουρκία με τον Ερντογάν να απειλείται έμμεσα ακόμη και με κρεμάλα, όπως συνέβη με τον Αντνάν Μεντερές στις 17 Σεπτεμβρίου του 1961 στη νήσο Ιμραλί στη θάλασσα του Μαρμαρά. 

Συγκεκριμένα, εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης δήλωσε πως ο Τούρκος Πρόεδρος μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με τον επί μία δεκαετία πρωθυπουργό που είχε κατηγορηθεί για τους διωγμούς των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, γεγονότα που έμειναν γνωστά ως «Σεπτεμβριανά».

«Ο συγχωρεμένος Μεντερές, κάποια περίοδο είχε δώσει προνόμια στους ισλαμιστές και αυτοί είχαν πάρει φόρα με τις απαιτήσεις τους. Αργότερα ο Μεντερές υποχρεώθηκε να βγάλει νόμο προστασίας των αρχών του Κεμάλ Ατατούρκ. 

Εύχομαι το τέλος του Ερντογάν μην είναι το ίδιο, μην είναι παρόμοιο!», είπε ο εκπρόσωπος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του CHP, Ενγκίν Αλτάϊ. Μία τοποθέτηση που προκάλεσε αντιδράσεις, αλλά και την οργή του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος υποστήριξε ότι είναι έτοιμος να πεθάνει αν χρειαστεί, πως δεν φοβάται και πως από την αρχή της πορείας που έχει επιλέξει «κρατά σάβανό του».

«Ένας ανήθικος, ένας θρασύς υπονόησε πως εύχεται το τέλος μου να είναι όπως αυτό του Μεντερές. Ρε ανήθικε. Εμείς όταν ξεκινήσαμε αυτή την πορεία, πήραμε το σάβανο μας μαζί μας», τόνισε ο Ταγίπ Ερντογάν μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του και λίγο αργότερα, μάλιστα, κατέθεσε και μήνυσή εναντίον του.

Νωρίτερα υπήρξε η αντίδραση του υπουργού Εσωτερικών, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο οποίος σε ανάρτηση στο Twitterέκανε λόγο για «φουκαράδες της ιστορίας, ανίδεους», που «δεν πιστεύουν στην πολιτική, τη δημοκρατία και το έθνος και βλέπουν το πραξικόπημα ως μέσο ισχύος».


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.