Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δολοφονία Καραϊβάζ: Συμβόλαιο θανάτου βλέπει η ΕΛ.ΑΣ. - «Ξεσκονίζουν» τα κείμενά του - Τα σενάρια που εξετάζονται

Χαρακτηριστικά "συμβολαίου θανάτου" βλέπουν οι αστυνομικές αρχές πίσω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, στην ...







Χαρακτηριστικά "συμβολαίου θανάτου" βλέπουν οι αστυνομικές αρχές πίσω από τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, στην οδό Άννινου στον Άλιμο. Οι αστυνομικές έρευνες διεξάγονται προς κάθε κατεύθυνση για τον εντοπισμό των δύο δραστών και των ηθικών αυτουργών, με τις Αρχές να ψάχνουν στοιχεία μέσα στα κείμενά του. 

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που έχουν αναλάβει την υπόθεση ανασύρουν τα ρεπορτάζ με τα οποία είχε ασχοληθεί ο δημοσιογράφος μήπως εντοπίσουν κάτι που σε συνδυασμό με τα ευρήματα, τους οδηγήσουν στο κίνητρο των δραστών, ενώ αναζητούν το πρόσωπο των δραστών και σε κάμερες ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί ανέμεναν και τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέταση για το όπλο που χρησιμοποιήθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την πρώτη βαλλιστική προέκυψε πως το 9αρι όπλο, με το οποίο εκτελέστηκε ο δημοσιογράφος, ήταν "καθαρό", δηλαδή δεν είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε άλλη εγκληματική ενέργεια. 

Ωστόσο, οι Αρχές θα προχωρήσουν και σε μια δεύτερη βαλλιστική εξέταση για να το επιβεβαιώσουν. Σε κάθε περίπτωση αστυνομικές πηγές εκτιμούν πως πρόκειται για συμβόλαιο θανάτου που εκτελέστηκε με απόλυτη ακρίβεια και επαγγελματισμό. Ο τρόπος της επίθεσης δείχνει στους αστυνομικούς πως οι δράστες ήθελαν πάση θυσία νεκρό τον αστυνομικό συντάκτη.


---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.