Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέο Παραλήρημα Μπαχτσελί για «συνωμοσία» κατά της Τουρκίας σε εξέλιξη με την άσκηση «Ηνίοχος»...!!!

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, για μία ακόμη φορά μίλησε για συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας και για προβοκάτσια ...






Ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί, για μία ακόμη φορά μίλησε για συνωμοσίες εναντίον της Τουρκίας και για προβοκάτσια από την πλευρά της Ελλάδας σχετικά με την πολυεθνική άσκηση «Ηνίοχος», που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, αυτό που κυρίως ενοχλεί είναι η συμμετοχή τόσων πολλών χωρών.

Υπενθυμίζουμε πως εκτός από τα ελληνικά μαχητικά, στην άσκηση «Ηνίοχος» συμμετέχουν με προσωπικό και μέσα η Γαλλία (RAFALE, M – 2000 D), τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (F – 16), οι ΗΠΑ (F – 16, MQ – 9, KC – 135), η Ισπανία (F/A – 18 HORNET), το Ισραήλ (F – 15, F – 16), ο Καναδάς (Air Weapon Managers – GCI) και η Κύπρος (AW 139), καθώς και με παρατηρητές η Αυστρία, η Αίγυπτος, η Ιορδανία, η Ρουμανία και η Σλοβενία.

Όμως το πιο σημαντικό είναι ότι ο «Ηνίοχος» καλύπτει το σύνολος του FIR Αθηνών, δηλαδή κάθε σπιθαμή του ελληνικού εναέριου χώρου.

Όπως λέει ο ίδιος ο Μπαχτσελί, η άσκηση «παραβιάζει το εναέριο χώρο της Τουρκίας». Αναφέρθηκε όμως και σε συνωμοσία που οργανώνει η Ελλάδα μαζί με άλλες χώρες εναντίον της Τουρκίας.

Όπως επισημαίνει ο Μανώλης Κωστίδης, οι παρατηρήσεις Μπαχτσελί αποτελούν κυβερνητική γραμμή καθώς και ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας έχει κάνει λόγο στο παρελθόν για προκλήσεις από την μεριά της Ελλάδας και θέτει θέματα αποστρατικοποιησης νησιών, ενώ αμφισβητεί και τον εναέριο χώρο.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.