Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Παρασκήνιο «φωτιά» για τη συνάντηση Δένδια - Ερντογάν στην Άγκυρα: Τη ζήτησε ο ίδιος ο «σουλτάνος»!

Λιγότερο από 24 ώρες πριν από την συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Άγκυρα, η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείο...







Λιγότερο από 24 ώρες πριν από την συνάντηση του Νίκου Δένδια με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου, στην Άγκυρα, η ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών ήρθε σαν “βόμβα” αργά το βράδυ της Τετάρτης (14.04.2021): ένα ραντεβού εκτός προγράμματος με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης (15.04.2021).

Σύμφωνα με πληροφορίες του πρόκειται για μία συνάντηση που ζήτησε ο ίδιος ο πρόεδρος της Τουρκίας. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, ο Νίκος Δένδιας ενημέρωσε αμέσως τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, και συζήτησαν εν όψει της παρουσίας του στην Άγκυρα.

Το τετ α τετ – που θα γίνει δύο ώρες πριν από το καθορισμένο ραντεβού του κ. Δένδια με τον Τούρκο ομόλογο του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, έρχεται μετά τις νέες εμπρηστικές δηλώσεις του Ερντογάν για επέμβαση στην Κύπρο, αλλά και για το τουρκο-λιβυκό μνημόνιο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η Ελλάδα δεν έχει δικαιώματα στην περιοχή.

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.