Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μελαχροινή κοπέλα... Θύμωσε για την αργοπορία της παραγγελίας της και απάντησε με… σφαίρες

Κακός χαμός έγινε σε αλυσίδα φαστ φουντ στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν μια πελάτισσα θεώρησε πως καθυστερούσε πολύ η παραγγελία της. Η γυναίκ...






Κακός χαμός έγινε σε αλυσίδα φαστ φουντ στο Τενεσί των ΗΠΑ, όταν μια πελάτισσα θεώρησε πως καθυστερούσε πολύ η παραγγελία της.

Η γυναίκα έβαλε το κεφάλι της μέσα στο παράθυρο του drive-thru σε κατάστημα Burger King του Μέμφις και άνοιξε πυρ. Εξοργίστηκε για τον μακρύ χρόνο αναμονής, όπως δήλωσε η αστυνομία.

Εικόνες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας του καταστήματος δημοσιεύτηκαν από το τοπικό αστυνομικό τμήμα και τη δείχνουν με το πιστόλι στα χέρια να σημαδεύει τους υπαλλήλους.

Πριν από αυτό, είχε προηγηθεί καυγάς μεταξύ της γυναίκας και των υπαλλήλων, με αιτία πάντα την αργοπορία της εξυπηρέτησής της.

Η γυναίκα πυροβόλησε αρκετές φορές κατά των υπαλλήλων, σύμφωνα πάντα με το ανακοινωθέν της αστυνομίας. Οι υπάλληλοι κατάφεραν να ξεφύγουν από την πίσω πόρτα, κι έτσι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Η γυναίκα παραμένει άφαντη και μια οργάνωση πολιτών (Crime Stoppers of Memphis and Shelby County Inc) προσφέρει τώρα 1.000 δολάρια για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψή της…

---------------

✝️✝️✝️ΤΑ ΓΕΡΑ ΔΕΝΤΡΑ ΠΕΤΡΟΒΟΛΑΝΕ

Η Ομάδα «φίλοι εφημερίδας Στόχος» διεγράφη από το Facebook... Κάνε λάϊκ στη νέα ομάδα και προσκάλεσε τους Ελληνόψυχους φίλους σου https://www.facebook.com/groups/filoistoxou2 ✝️✝️✝️

--------------

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.